flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги сторін у справі №905/624/24: 1. Пещеріної Катерини Іванівни, с. Мелекіне, Маріупольський район, Донецька область, 2. Білозерцева Івана Івановича, с. Мелекіне, Маріупольський район, Донецька область, 3. Білозерцевої Ірини Іванівни, м. Маріупо

17 липня 2024, 15:30

У справі № 905/624/24:

за позовом Акціонерного товариства Комерційний Банк “ПРИВАТБАНК”, м.Київ,

до відповідача 1 Товариства з обмеженою відповідальністю Сільськогосподарське підприємство “ТІТАН”, с. Приазовське, Мангушський район, Донецька область,

до відповідача 2 Пещеріної Катерини Іванівни, с. Мелекіне, Маріупольський район, Донецька область,

до відповідача 3 Білозерцева Івана Івановича, с. Мелекіне, Маріупольський район, Донецька область,

до відповідача 4 Білозерцевої Ірини Іванівни, м. Маріуполь, Донецька область,

про солідарне стягнення 2468122,49 грн.,

 

Суддя    К.С.Харакоз

 

Ухвалою суду від 11.07.2024 постановлено:

Призначити розгляд справи 905/624/24 у судовому засіданні на 25.07.2024 року о 11:00 год. зал судового засідання № 104.

Продовжити відповідачам строк для подання відзиву на позовну заяву із урахуванням вимог ст.165 ГПК України до дати судового засідання. Докази надіслання позивачу копії відзиву на позовну заяву та доданих до нього документів надати до суду.

Повідомити сторони, що у зв’язку із запровадженням на території України воєнного стану, на підставі рекомендацій Ради суддів України, з метою недопущення випадків загрози життю, здоров’ю та безпеці відвідувачів і працівників суду, у відповідності до розпорядження керівництва суду, доступ до приміщення суду тимчасово обмежено.

Роз'яснити, що учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Участь у засіданні суду в режимі відеоконференції відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать можливість та безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Звернути увагу сторін, що господарський суд Донецької області розташований в м.Харків, яке наближене до зони проведення активних бойових дій, та на території якого відбуваються обстріли з оголошенням тривалих повітряних тривог, що може ускладнювати проведення судових засідань в режимі відеоконференції. 

Повідомити сторін про можливість надсилати документи, що стосуються розгляду судової справи: через особистий кабінет в системі “Електронний суд”; електронною поштою на е-mail: inbox@dn.arbitr.gov.ua (з обов’язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом) - у разі неможливості надсилання через систему “Електронний суд”.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Інформацію щодо руху справи можна отримати на інформаційному сайті http://www.reyestr.court.gov.ua, веб-порталі “Судова влада України” (dn.arbitr.gov.ua).

 

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:   

https://reyestr.court.gov.ua/Review/120354351