flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відповідача та третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача у справі №905/893/24:

03 липня 2024, 15:16

за позовною заявою: Товариства з обмеженою відповідальністю “Донецькі енергетичні послуги”, м.Дніпро

до відповідача: Комунальної установи "Палац культури "Молодіжний", м.Маріуполь, Донецька область

про стягнення 28205,52грн.

 

Суддя              М.О. Лейба

 

Ухвалою від 24.06.2024 постановлено:

 

1.Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №905/893/24.

2.Задовольнити клопотання позивача про розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження.

3.Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

4.Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Комунальний заклад департаменту освіти міської ради "Централізована бухгалтерія департаменту освіти".

5.Встановити відповідачу строк для подання до суду відзиву на позов із урахуванням вимог статей 165251 ГПК України протягом 15 днів з дня отримання даної ухвали. Докази надіслання копії відзиву та доданих до нього документів позивачу надати до суду.

  1. Встановити позивачу строк для подання до суду відповіді на відзив із урахуванням вимог статті 167 ГПК Українипротягом 15 днів з дня отримання відзиву. Докази надіслання копії відповіді на відзив та доданих до неї документів відповідачу надати до суду.

7.Встановити третій особі п`ятнадцятиденний строк, з дня отримання даної ухвали, для подання пояснень щодо позову. Звернути увагу третьої особи на вимоги статті 168 ГПК України, згідно якої до пояснень третьої особи застосовуються процесуальні правила, які встановлені для подання відзиву.

8.Встановити відповідачу строк для надання заперечень, із урахуванням вимог статті 167 ГПК України, протягом 15 днів з дня отримання відповіді на відзив. Докази надіслання копії заперечень на відповідь на відзив та доданих до них документів позивачу надати до суду.

9.Роз`яснити учасникам справи, що клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати в строк для подання відзиву, а позивач - не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву.

10.Роз`яснити відповідачу, що в разі ненадання у встановлений судом строк без поважних причин відзиву, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

11.Повідомити учасників справи про те, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання та інші документи, що стосуються справи, можуть бути подані учасниками справи шляхом їх надіслання на поштову адресу суду або через систему Електронний суд.

12.Повідомити відповідача та третю особу про обов`язок зареєструвати свої електронні кабінети та про можливість ознайомлення з матеріалами справи через Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему або її окрему підсистему (модуль), що забезпечує обмін документами.

Інформацію щодо руху справи також можна отримати на інформаційному сайті http://www.reyestr.court.gov.ua, веб-порталі “Судова влада України” (dn.arbitr.gov.ua).

Ухвала набрала законної сили 24.06.2024 та оскарженню не підлягає.                    

                                                                                         

Електронний варіант судового рішення в мережі Інтернет за адресою: https://reyestr.court.gov.ua/Review/119956287