flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: Комунального закладу «Маріупольська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №56 Маріупольської міської ради Донецької області», м.Маріуполь

26 червня 2024, 15:49

По справі №905/886/24:

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю «Донецькі енергетичні послуги», м.Дніпро

до відповідача: Комунального закладу «Маріупольська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №56 Маріупольської міської ради Донецької області», м.Маріуполь

про стягнення 26458,30 грн

 

Ухвалою  суду від 24.06.2024 ухвалено:

  1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №905/886/24.

  2. Здійснювати розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) учасників справи.

  3. Задовольнити клопотання позивача про залучення третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача, Комунальний заклад департаменту освіти міської ради «Централізована бухгалтерія департаменту освіти».

  4. Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача Комунальний заклад департаменту освіти міської ради «Централізована бухгалтерія департаменту освіти» (87515, Донецька обл., м.Маріуполь, вул.Казанцева, буд.27-А, код ЄДРПОУ 26319242).

  5. Відповідачу у строк протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження надати суду відзив на позов у порядку, передбаченому ст. 178 Господарського процесуального кодексу України, з викладенням мотивів повного або часткового відхилення вимог позивача з посиланням на діюче законодавство; докази направлення відзиву учасникам справи.

  6. Позивачу у строк протягом п`яти днів з дня отримання відзиву на позов надати суду відповідь на відзив із врахуванням вимог ст. 166 Господарського процесуального кодексу України, з урахуванням положень ч. 3-6 ст. 165 Господарського процесуального кодексу України. Надати суду докази направлення відповіді на відзив з доданими до нього документами учасникам справи.

  7. Запропонувати відповідачу у строк протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив (якщо така буде подана) надати суду заперечення на відповідь на відзив.

  8. Третій особі надати пояснення щодо позову, у яких викласти свої аргументи і міркування на підтримку або заперечення проти позову з доказами направлення пояснень на адреси інших учасників справи.

  9. Роз`яснити відповідачу та третій особі обов`язок зареєструвати відповідно до ч. 6 ст. 6 Господарського процесуального кодексу України свої електронні кабінети у підсистемі «Електронний суд».

 

Суддя Курило Г.Є.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/119926469