flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: Товариства з обмеженою відповідальністю "Концерн Електричні Машини", м.Донецьк

21 червня 2024, 15:39

По справі №905/503/22:

розглянувши матеріали справи  

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю “Науково-виробнича компанія “Нове обладнання паливно-енергетичного комплексу”, м.Київ

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю “Енерготрейдинг”, м.Миколаївка, Донецька обл.

за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача: Товариства з обмеженою відповідальністю "Концерн Електричні Машини", м.Донецьк

про стягнення заборгованості за договором поставки в розмірі 2009695,59грн

                                                                                                                

 

Ухвалою від 19.06.2024 постановлено:

  1. Відкласти судове засідання з розгляду заяви Товариства з обмеженою відповідальністю “Енерготрейдинг”, м.Дніпро про визнання виконавчого документу таким, що не підлягає виконанню на 25.06.2024 на 13:00 год., зал судового засідання №104А. Повідомити учасників справи про судове засідання.

  2. Роз`яснити учасникам розгляду заяви, що в умовах дії режиму воєнного стану, з міркувань безпеки та враховуючи приписи ст.3 Конституції України, судове засідання може бути перенесене на іншу дату, про що сторони будуть повідомлені.

  3. Звернути увагу учасників справи на те, що в умовах дії на території України воєнного стану судові засідання під час повітряної тривоги не проводяться до оголошення сигналу «Відбій повітряної тривоги». Розгляд справ буде відбуватися після оголошення сигналу «Відбій повітряної тривоги» у порядку черговості відповідно до переліку справ призначених до розгляду на відповідну дату.

Суддя Курило Г.Є.

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/119867114