flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Комунального закладу "Маріупольський медичний фаховий коледж", м. Маріуполь, код 02011212

20 червня 2024, 15:26

Справа №905/839/24

 

Господарський суд Донецької області ухвалою від 17.06.2024 прийняв  позовну заяву до розгляду та відкрив провадження у справі № 905/839/24 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Донецькі енергетичні послуги"  до Комунального закладу "Маріупольський медичний фаховий коледж" про стягнення 36 506,25 грн.; розгляд справи вирішив здійснювати в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) учасників справи за наявними у справі матеріалами.

Встановив відповідачу згідно з вимогами ч. 1 ст. 251 ГПК України строк 15 днів з дня вручення цієї ухвали для подання відзиву на позов. Відзив повинен відповідати вимогам ст. 165 ГПК України та згідно з вимогами ч. 5 ст. 165 ГПК України копія відзиву з доданими до нього документами повинна бути надіслана (надана) відповідачем позивачу одночасно із надісланням (наданням) відзиву до суду. Попередив відповідача, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи (ч.2 ст.178 Господарського процесуального кодексу України).

Встановив  відповідачу строк для подачі заперечень на відповідь на відзив - 5 днів з дня отримання відповіді на відзив. В разі подання заперечень, надати суду докази їх направлення позивачу.

Всі заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, а також будь-які інші документи  можуть бути подані засобами електронного зв’язку через особистий кабінет в системі “Електронний суд”. У разі неможливості надсилання документів в електронному вигляді - звичайною поштою на офіційну адресу суду.

Суд роз`яснює Комунальному закладу "Маріупольський медичний фаховий коледж"  його обов`язок зареєструвати свій електронний кабінет в системі "Електронний суд" та про можливість ознайомлення з матеріалами справи через Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему або її окрему підсистему (модуль), що забезпечує обмін документами.

          

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю "Донецькі енергетичні послуги"

до Комунального закладу "Маріупольський медичний фаховий коледж"

про стягнення 36 506,25 грн

 

Суддя: Лобода Т.О.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/119771340