flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників справи №5/234б

20 червня 2024, 15:25

за заявою кредитора (заявника) Капай Володимира Михайловича, м.Бахмут (Артемівськ)

до боржника Малого державного підприємства “Моноліт” м.Бахмут (м.Артемівськ)

про банкрутство

 

 

Суддя: Величко Н.В

Ухвалою від 15.05.2024 суд постановив:

  1. Призначити розгляд справи № 5/234б про банкрутство Малого державного підприємства "Моноліт" на  18.06.2024 року о 10:30 год., що відбудеться у приміщенні господарського суду за адресою: м. Харків, пр. Науки, 5, каб. № 318

  2. Зобов`язати кредиторів (комітет кредиторів) в строк до 10.06.2024:

-          вирішити питання щодо визначення кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором у справі;

-          відповідне клопотання із заявою арбітражного керуючого про згоду на участь у справі надати суду;

-          повідомити суд про порядок, спосіб та джерела оплати послуг арбітражного керуючого за виконання послуг ліквідатора у справі №5/234б про банкрутство Малого державного підприємства "Моноліт";

-          надати господарському суду свої пропозиції щодо можливості та доцільності здійснення подальшої судової процедури ліквідації у справі №5/234б про банкрутство Малого державного підприємства "Моноліт".

  1. Повідомити, що участь у судовому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

У разі виникнення обставин, зумовлених військовою агресією проти України та які об`єктивно унеможливлюють проведення судового засідання у призначений час, судове засідання може бути відкладено.

  1. Звернути увагу учасників справи, що з 18.10.2023 введено в дію Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обов`язкової реєстрації та використання електронних кабінетів в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами" від 29.06.2023 № 3200-IX. Зокрема, приписами частини шостої статті 6 Господарського процесуального кодексу України (у редакції Закону, з урахуванням змін) унормовано, що адвокати, нотаріуси, державні та приватні виконавці, арбітражні керуючі, судові експерти, органи державної влади та інші державні органи, органи місцевого самоврядування, інші юридичні особи реєструють свої електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в обов`язковому порядку. Інші особи реєструють свої електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в добровільному порядку.

Документи (в тому числі процесуальні документи, письмові та електронні докази тощо) можуть подаватися до суду, а процесуальні дії вчинятися учасниками справи в електронній формі з використанням Єдиної судової інформаційно-комунікаційної системи, що не позбавляє їх права подавати відповідні документи у паперовій формі.

  1. Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua

  2. Ухвала набрала законної сили з моменту її підписання – 15.05.2024 та не підлягає оскарженню.

  3. Ухвалу направити ліквідатору та кредиторам, у тому числі електронною поштою на відомі електронні адреси учасників справи.

Додатково оприлюднити для учасників справи відповідне оголошення на офіційній сторінці Господарського суду Донецької області веб-порталу «Судова влада України».

 

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/119043762