flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги сторін у справі №905/958/23: 1. Фізичної особи-підприємця Лобас Дениса Сергійовича, м. Костянтинівка, Донецька область,

11 червня 2024, 15:54

У справі № 905/958/23:

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Донецькі енергетичні послуги”, м.Дніпро,

до відповідача Фізичної особи-підприємця Лобас Дениса Сергійовича, м. Костянтинівка, Донецька область,

про стягнення 88806,33 грн.,

 

Суддя    К.С.Харакоз

 

Ухвалою суду від 06.06.2024 постановлено:

Поновити провадження у справі 905/958/23.          

Розгляд справи призначити на 25.06.2024 року о 11:15 год. у приміщенні господарського суду Донецької області, за адресою: 61022, м.Харків, пр.Науки, 5, зал судового засідання № 104а.

Сторонам надати суду письмові пояснення щодо обставин, викладених у постанові об`єднаної палати Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду від 19.04.2024 у справі №911/1359/22.

Повідомити сторони, що у зв’язку із запровадженням на території України воєнного стану, на підставі рекомендацій Ради суддів України, з метою недопущення випадків загрози життю, здоров’ю та безпеці відвідувачів і працівників суду, у відповідності до розпорядження керівництва суду, доступ до приміщення суду тимчасово обмежено.

Роз'яснити, що учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Участь у засіданні суду в режимі відеоконференції відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать можливість та безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Звернути увагу сторін, що господарський суд Донецької області розташований в м.Харків, яке наближене до зони проведення активних бойових дій, та на території якого відбуваються обстріли з оголошенням тривалих повітряних тривог, що може ускладнювати проведення судових засідань в режимі відеоконференції. 

Повідомити учасників справи про обов`язок зареєструвати свій електронний кабінет в Єдиній інформаційно-телекомунікаційній системі (ЄСІТС) та можливість ознайомлення з матеріалами справи через ЄСІТС або її окрему підсистему (модуль), що забезпечує обмін документами.

Повідомити сторін про можливість надсилати документи, що стосуються розгляду судової справи: через особистий кабінет в системі “Електронний суд”; електронною поштою на е-mail: inbox@dn.arbitr.gov.ua (з обов’язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом) - у разі неможливості надсилання через систему “Електронний суд”.

Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси сторін.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Інформацію щодо руху справи можна отримати на інформаційному сайті http://www.reyestr.court.gov.ua, веб-порталі “Судова влада України” (dn.arbitr.gov.ua).

                                              

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:   

https://reyestr.court.gov.ua/Review/119553153