flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги сторін у справі №905/684/24: Бахурця Івана Петровича, м.Бахмут, Донецька область

11 червня 2024, 15:53

У справі № 905/684/24:

за позовом Акціонерного товариства “ПроКредит Банк”, м.Київ,

до відповідача 1 Приватного підприємства “ДОН ІВКО І С”, с. Бахмутське (пн), Бахмутський район, Донецька область,

до відповідача 2 Фермерського господарства “ДОН ІВКО”, с. Бахмутське (пн), Бахмутський район, Донецька область,

до відповідача 3 Бахурця Івана Петровича, м.Бахмут, Донецька область,

до відповідача 4 Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю “ЗОРЯ”, с. Бахмутське (пн), Бахмутський район, Донецька область,

про солідарне стягнення 7306094,68 грн.,

 

Суддя    К.С.Харакоз

 

Ухвалою суду від 03.06.2024 постановлено:

  1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі 905/684/24.

  2. Справу №905/684/24 розглядати за правилами загального позовного провадження.

  3. Підготовче засідання призначити на 25.06.2024 року о 17:00 год., яке відбудеться у приміщенні суду, зал судового засідання № 105. 

  4. Встановити відповідачам строк для надання відзиву на позов із урахуванням вимог статті 178 ГПК України протягом 15 днів з дня отримання цієї ухвали. Докази надіслання копії відзиву та доданих до нього документів позивачу надати до суду.

  5. Роз’яснити відповідачам, що в разі ненадання у встановлений судом строк без поважних причин відзиву, письмових пояснень суд вирішує справу за наявними матеріалами.

  6. Запропонувати сторонам за наявності додаткових доказів у справі - надати їх суду до дати підготовчого засідання разом з доказами направлення копій вказаних доказів іншій стороні.

  7. Повідомити сторін, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані через особистий кабінет в системі "Електронний суд" (Вхід до системи "Електронний суд" https://id.court.gov.ua); електронною поштою на е-mail: inbox@dn.arbitr.gov.ua (з обов’язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом) – у разі неможливості надсилання через систему “Електронний суд”.

  8. Повідомити сторони, що у зв’язку із запровадженням на території України воєнного стану, на підставі рекомендацій Ради суддів України, з метою недопущення випадків загрози життю, здоров’ю та безпеці відвідувачів і працівників суду, у відповідності до розпорядження керівництва суду, доступ до приміщення суду тимчасово обмежено.

  9. Роз'яснити, що учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Участь у засіданні суду в режимі відеоконференції відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать можливість та безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

  10. Повідомити, що участь у судовому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об'єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

  11. Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

  12. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.                                                                                                                                                                                             

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:   

https://reyestr.court.gov.ua/Review/119484427