flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Буряка Сергія Васильовича, с.Миколаївка, Донецька область.

03 червня 2024, 15:15

Справа № 905/777/24

 

Ухвалою від 28.05.2024 суд постановив:

  1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №905/777/24.

  2. Здійснювати розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

  3. Підготовче засідання призначити на 25.06.2024 року об 11:30 год., яке відбудеться у приміщенні суду, зал судового засідання №407.

  4. Залучити до участі у справі в якості третьої особи яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача - Донецьку обласну державну адміністрацію (84306, Донецька обл., м.Краматорськ, вул. Олекси Тихого, 6, код ЄДРПОУ 00022473).

  5. Відповідачу надати відповідно до ст.165 ГПК України відзив на позовну заяву і всі письмові докази (які можливо доставити до суду), протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі; одночасно надіслати позивачу та третій особі копію відзиву та доданих до нього документів, докази такого направлення надати суду до початку судового засідання.

  6. Запропонувати третій особі подати до суду пояснення щодо позову протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі, щодо відзиву на позов протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання відзиву на позов, оформлені відповідно до вимог ст. 168 ГПК України, одночасно надіслати позивачу та відповідачу копію пояснень та доданих до нього документів, докази такого направлення надати суду до початку судового засідання.

  7. Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді через особистий кабінет в системі “Електронний суд”.

  8. Явка у підготовче засідання учасників справи не обовязкова. При цьому, учасники справи не позбавлені можливості подавати до суду клопотання про проведення судового засідання в режимі відеоконференції.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua

                                  

за позовом заступника керівника Покровської окружної прокуратури Донецької області, м.Покровськ в інтересах держави

в особі позивача Новогродівської міської ради Покровського району Донецької області, м.Новогродівка, повноваження якої тимчасово здійснює Новогродівська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області, м.Новогродівка

до відповідача Буряка Сергія Васильовича, с.Миколаївка, Донецька область

про зобов’язання повернути водний об’єкт загальнодержавного значення

Суддя  Г.В. Левшина

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://reyestr.court.gov.ua/Review/119387174