flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Шурко Олексій Радіонович (вул. Єрьоменко, б. 18, кв. 1, м. Донецьк, 84109).

21 травня 2024, 15:26

Справа №905/679/24

Позивач - Комунальне підприємство Слов'янської міської ради "Словміськводоканал" (вул. Вчительська, б. 9, м. Слов'янськ, Донецька область, 84122).

Відповідач - Шурко Олексій Радіонович (вул. Єрьоменко, б. 18, кв. 1, м. Донецьк, 84109).

 

Суддя Говорун О.В.

 

Відповідно до ухвали суду від 20.05.2024  ухвалено,

Прийняти позовну заяву до розгляду.

Відкрити провадження у справі №905/679/24.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.   

Призначити підготовче засідання на 19.06.2024 об 11:30 год., яке відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області,  кімната  №104.                 

Запропонувати відповідачу подати відзив протягом 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву додаються докази, які підтверджують обставини на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, та документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

У разі отримання відзиву позивачем, запропонувати йому подати відповідь на відзив протягом 5 днів з дня його одержання, в порядку передбаченому ст.165 ГПК України.

Роз`яснити, що учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

У разі виникнення обставин зумовлених військовою агресією проти України та які об`єктивно унеможливлюють проведення судового засідання у призначений час, судове засідання може бути відкладено.

У випадку оголошення повітряної тривоги в м.Харків до або під час судового засідання, судове засідання буде розпочате/продовжено після скасування повітряної тривоги. В разі значної тривалості повітряної тривоги, судове засідання може бути відкладено.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

Вхід до підсистеми "Електронний суд" - https://id.court.gov.ua/.          

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/119127496