flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги cторін : Товариства з обмеженою відповідальністю «РЕМИКС»

15 травня 2024, 15:09

У справі № 905/640/21:

 

Господарський суд Донецької області у складі судді Устимової Аліни Миколаївни, за Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Форінт» до відповідача: Тернового Володимира Миколайовича за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю «РЕМИКС» про звернення стягнення на предмет іпотеки.

Ухвалою суду від 14.05.2024 постановив:

Поновити  Терновому Володимиру Миколайовичу пропущений строк на подання скарги б/н від 13.05.2024 на дії державного виконавця.

 

Прийняти скаргу Тернового Володимира Миколайовича б/н від 13.05.2024 на дії державного виконавця до розгляду.

 

Призначити скаргу до розгляду у судовому засіданні на  23.05.2024  на  9:45 год.  Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Донецької області (зала судового засідання №  104).

 

Зобов’язати стягувача надати суду пояснення по суті скарги б/н від 13.05.2024 на дії державного виконавця.

 

Зобов’язати Донецький відділ державної виконавчої служби у Донецькому районі Донецької області Східного міжрегіонального управління міністерства юстиції надати обґрунтовані відповідними доказами письмові пояснення по суті скарги б/н від 13.05.2024 на дії державного виконавця, зокрема, докази на підтвердження здійснення арешту рахунків боржника.

 

Повідомити сторін про дату, час та місце проведення судового засідання. Явка представників сторін є необов’язковою.

 

Роз`яснити учасникам справи право подати заяву про участь у засіданні  суду в режимі відеоконференції в порядку, що визначений ст. 197 Господарського процесуального кодексу України  та повідомити, що участь у засіданні в режимі відеоконференції відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

 

Роз`яснити учасникам справи право подати заяву про розгляд справи за відсутності їх представників.

 

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці господарського суду Донецької області на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою://dn.arbitr.gov.ua.

 

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку окремо від рішення суду не підлягає, набирає законної сили з моменту її підписання.

 

Копію цієї ухвали відповідно до положень статті 9 Господарського процесуального кодексу України направити учасникам справи до відома.

 

 

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:  

https://reyestr.court.gov.ua/Review/119010328