flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги боржника у справі №905/509/24 : Нікіфорової Лілії Миколаївни, с.Зоря, Покровський район, Донецька область

02 травня 2024, 15:14

за заявою: Нікіфорової Лілії Миколаївни, с.Зоря, Покровський район, Донецька область

про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність боржника фізичної особи

 

Суддя              М.О. Лейба

 

Ухвалою від 30.04.2024 постановлено:

 

Відкрити провадження у справі про неплатоспроможність боржника фізичної особи Нікіфорової Лілії Миколаївни (РНОКПП 3218803720; адреса місця реєстрації: вул.Шорса, буд.1, с.Зоря, Покровський район, Донецька область, 85398; адреса фактичного місця проживання: Запорізьке шосе, буд.60/3, кв.243, м.Дніпро, 49040).

Ввести процедуру реструктуризацію боргів боржника фізичної особи Нікіфорової Лілії Миколаївни.

Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

Призначити керуючим реструктуризацією боржника фізичної особи Нікіфорової Лілії Миколаївни арбітражного керуючого Белінську Наталію Олександрівну (адреса: вул.Миколи Оводова, буд.38, кім.305, м.Вінниця, 21050; свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) №190 від 12.02.2013).

Встановити керуючому реструктуризацією - арбітражному керуючому Белінській Наталії Олександрівні основну грошову винагороду у розмірі п`ять розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб за кожен місяць виконання арбітражним керуючим повноважень за рахунок авансованих боржником коштів на депозитний рахунок Господарського суду Донецької області.

Оприлюднити на офіційному веб-сайті повідомлення про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність боржника фізичної особи Нікіфорової Лілії Миколаївни (РНОКПП 3218803720; адреса місця реєстрації: вул.Шорса, буд.1, с.Зоря, Донецька область, 85398; адреса фактичного місця проживання: Запорізьке шосе, буд.60/3, кв.243, м.Дніпро, 49040).

Встановити керуючому реструктуризацією боржника строк до        30.05.2024       для подачі до господарського суду відомостей про результати розгляду вимог кредиторів (письмові нормативно-обґрунтовані пояснення по кожному з кредиторів, витяги з державних реєстрів заборон щодо майна боржника, а також, при наявності, письмові заперечення боржника щодо вимог кредиторів), а також доказів повідомлення кредиторів про дату проведення попереднього засідання суду.

Встановити керуючому реструктуризацією боржника строк до 15.06.2024       для підготовки та подання до господарського суду плану реструктуризації боргів боржника.

Встановити дату проведення попереднього судового засідання на  25.06.2024 об  11:00год. об 11:00год., яке відбудеться в приміщенні Господарського суду Донецької області (за адресою: м.Харків, проспект Науки, 5, каб. (зал судових засідань) № 413.

Зобов`язати керуючого реструктуризацією провести інвентаризацію майна боржника та визначення його вартості.

Зобов`язати Головне управління ДПС у Донецькій області надати керуючому реструктуризацією боргів боржника та Господарському суду Донецької області інформацію про доходи боржника та членів його сім`ї і про майно, задеклароване такими особами при перетині кордону.

Зобов`язати Державну прикордонної служби України надати керуючому реструктуризацією та Господарському суду Донецької області інформацію про перетинання боржником Нікіфоровою Лілією Миколаївною та членами її сім`ї державного кордону за останні три роки.

Зобов`язати банки, небанківських надавачів платіжних послуг, емітентів електронних грошей надати керуючому реструктуризацією та Господарському суду Донецької області інформацію про залишок коштів на рахунках/електронних гаманцях боржника.

Ухвалу про відкриття провадження у справі направити боржнику, керуючому реструктуризацією, органу державної виконавчої служби, органам, які здійснюють контроль за правильністю та своєчасністю справляння податків і зборів (обов`язкових платежів), страхових внесків на загальнообов`язкове державне пенсійне та інше соціальне страхування, місцевому суду загальної юрисдикції, органу державної прикордонної служби, державного органу з питань банкрутства, а також іншим учасникам справи та особам, які мають право взяти участь у такій справі (заявленим кредиторам).

Ухвала набирає законної сили з моменту її постановлення 30.04.2024 (частина 8 статті 119 Кодексу України з процедур банкрутства).

Ухвала про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність є підставою для зупинення вчинення виконавчих дій стосовно боржника.      

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Східного апеляційного господарського        суду шляхом подачі апеляційної скарги у строки передбачені ГПК України.

У підготовчому засіданні 30.04.2024 оголошено вступну та резолютивну частинии ухвали.

Повний текст ухвали складено та підписано 30.04.2024.

 

 

Електронний варіант судового рішення в мережі Інтернет за адресою: 

 

 https://reyestr.court.gov.ua/Review/118752417