flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Товариства з обмеженою відповідальністю «ДЄАС Констракшн», м.Маріуполь Донецької області

01 травня 2024, 15:48

Повідомлення по справі №905/1755/23

Господарський суд Донецької області у складі судді Чернової О.В., за участю секретаря судового засідання Рикова А.С., розглянувши у відкритому підготовчому засіданні справу

за позовом: Першого заступника керівника Маріупольської окружної прокуратури Донецької області, м. Маріуполь Донецької області

в інтересах держави в особі

позивача: Маріупольської міської ради, м. Маріуполь Донецької області

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю «ДЄАС Констракшн», м.Маріуполь Донецької області

про стягнення невикористаних коштів попередньої оплати у розмірі 10925110,07грн,

за участю третьої особи 1, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача: Комунального підприємства «Міське управління капітального будівництва», м. Маріуполь Донецької області,

за участю третьої особи 2, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача: Департаменту економіки Донецької обласної державної адміністрації, м. Краматорськ Донецької області,

 

Відповідно до Ухвали Господарського суду Донецької області від 24.04.2024 суд ухвалив: Відкласти підготовче засідання на 23.05.2024 о 14:40 год. Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Донецької області (зала судового засідання №104-А). Повідомити учасників справи про дату, час та місце підготовчого засідання.

Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача, - Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України (01135, місто Київ, пр.Берестейський, будинок 14; код ЄДРПОУ 37472062).

Запропонувати третій особі протягом 15 днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі надати пояснення по суті спору.

Прокурору надати суду у строк до 10.05.2024 докази направлення копії позовної заяви з додатками на адресу Міністерству розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Судове засідання у справі №905/1755/23 провести в режимі відеконференції з використанням підсистеми відеоконференцзв’язку Електронного суду (https://vkz.court.gov.ua/). Надати можливість участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів прокурору Серовій Н.С. та представнику третьої особи 1 – Бурикіну К.О.

Рекомендувати іншим учасникам справи брати участь у судовому в режимі відеоконференції, у порядку, передбаченому ст. 197 Господарського процесуального кодексу України. Судове засідання відбудеться лише за умови наявності об'єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді через особистий кабінет в системі «Електронний суд», або у паперовій формі.

Ухвала складена та підписана 24.04.2024.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

 

Суддя Чернова О.В.

Електронний варіант судового рішення в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/118624082