flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Комунального закладу «Зеленоярська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Нікольської селищної ради Донецької області»

30 квітня 2024, 16:10

Справа №905/876/22

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Миколаївська електропостачальна компанія»

до відповідача Комунального закладу «Зеленоярська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Нікольської селищної ради Донецької області»

за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Акціонерного товариства «ДТЕК Донецькі електромережі»

про стягнення 388 985,32 грн

Суддя: Ніколаєва Л.В.

 

Ухвалою суду від 22.04.2024 постановлено:

1.Клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю «Миколаївська електропостачальна компанія» за вх. №3260/24 від 17.04.2024 про розгляд справи в порядку загального позовного провадження задовольнити.

2.Розгляд справи здійснювати за правилами загального позовного провадження зі стадії відкриття провадження у справі.

3.Призначити підготовче засідання на 21.05.2024 об 11:30 з викликом учасників справи. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Донецької області за адресою: м. Харків, пр-т Науки,5, каб. № 416 (4-ий поверх).

  1. Звернути увагу на те, що в умовах дії на території України воєнного стану та з урахуванням рішення зборів суддів Господарського суду Донецької області №2 від 13.06.2022, спільного розпорядження голови суду та керівника апарату суду від 25.05.2023 № 6-р, положень ст. 3 Конституції України:

- доступ учасників справи до приміщення суду є обмеженим;

- участь представників учасників справи у підготовчому засіданні можлива виключно в режимі відеоконференції (з попереднім поданням відповідної заяви в порядку ст. 197 Господарського процесуального кодексу України);

- проведення підготовчого засідання у призначені дату та час буде залежати від реальної поточної ситуації у країні, зокрема, у м. Харкові, та у випадку виникнення об’єктивних обставин, які унеможливлять його проведення (загострення поточної ситуації через проведення активних бойових дій), розгляд справи може бути відкладений.           

  1. Роз'яснити учасникам справи обов`язок зареєструвати свій електронний кабінет (для переліку суб`єктів, який визначений ч.6 ст.6 Господарського процесуального кодексу України) та можливість ознайомлення з матеріалами справи через Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему або її окрему підсистему (модуль), що забезпечує обмін документами. Заяви/клопотання та інші документи, що стосуються справи, можуть бути подані до суду через підсистему «Електронний суд».

Інформацію по справі, що розглядається можливо отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

Ухвала набрала законної сили 22.04.2024 та оскарженню не підлягає.              

 

Електронний варіант ухвали суду в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/118649604