flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відповідача у справі №905/640/24: Фізичної особи - підприємця Торгіна Ігоря Миколайовича, м.Костянтинівка, Донецька область

24 квітня 2024, 15:18

 

за позовною заявою: Товариства з обмеженою відповідальністю “Донецькі енергетичні послуги”, м.Дніпро

до відповідача: Фізичної особи - підприємця Торгіна Ігоря Миколайовича, м.Костянтинівка, Донецька область

про стягнення 366751,28грн.

 

 

Суддя              М.О. Лейба

 

Ухвалою від 23.04.2024 постановлено:

 

1.Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №905/640/24.

2.Задовольнити клопотання позивача про розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження.

3.Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

4.Встановити відповідачу строк для подання до суду відзиву на позов із урахуванням вимог статей 165, 251 ГПК України протягом 15 днів з дня отримання даної ухвали. Копію відзиву та доданих до нього документів  надіслати позивачу.

  1. Встановити позивачу строк для подання до суду відповіді на відзив із урахуванням вимог статті 167 ГПК України протягом 15 днів з дня отримання відзиву. Копію відповіді на відзив та доданих до неї документів надіслати відповідачу.

6.Встановити відповідачу строк для надання заперечень, із урахуванням вимог статті 167 ГПК України, протягом 15 днів з дня отримання відповіді на відзив. Копію заперечень та доданих до них документів  надіслати позивачу.

7.Роз`яснити учасникам справи, що клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати в строк для подання відзиву, а позивач - не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву.

8.Роз’яснити відповідачу, що в разі ненадання у встановлений судом строк без поважних причин відзиву, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

9.Повідомити сторін про те, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання та інші документи, що стосуються справи, можуть бути подані шляхом їх надіслання засобами поштової кореспонденції або через систему “Електронний суд”.

10.Запропонувати відповідачу зареєструвати електронний кабінет в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, відповідно до вимог статті 6 Господарського процесуального кодексу України.

11.Повідомити сторін про можливість ознайомлення з матеріалами справи через Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему або її окрему підсистему (модуль), що забезпечує обмін документами.

Інформацію щодо руху справи також можна отримати на інформаційному сайті http://www.reyestr.court.gov.ua, веб-порталі “Судова влада України” (dn.arbitr.gov.ua).

Ухвала набрала законної сили 23.04.2024 та оскарженню не підлягає.                    

                                                                                                                           

 

Електронний варіант судового рішення в мережі Інтернет за адресою: 

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/118553622