flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Фізична особа - підприємець Комарова Галина Ігорівна (проспект Будівельників, б. 41, кв. 24, м. Маріуполь, Донецька область, 87524).

24 квітня 2024, 15:12

Справа № 905/626/24

Суддя  - Говорун О.В.

 

Позивач – Акціонерне товариство "Таскомбанк" (вул. С. Петлюри, б. 30, м. Київ, 01032).

Відповідач - Фізична особа - підприємець Комарова Галина Ігорівна (проспект Будівельників, б. 41, кв. 24, м. Маріуполь, Донецька область, 87524).

Про стягнення 248133,12 грн.

 

Відповідно до ухвали суду від 22.04.2024, прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі №905/626/24.       

Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без проведення судового засідання.

Запропонувати відповідачу подати відзив протягом 15 днів з дня вручення цієї ухвали. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву додаються докази, які підтверджують обставини на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, та документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

У разі отримання відзиву позивачем, запропонувати йому подати відповідь на відзив протягом 7 днів з дня його одержання, в порядку передбаченому ст.165 ГПК України.

За клопотанням однієї із сторін, яке подане в строк встановлений ч.7 ст.252 ГПК України, та у разі існування умов передбачених ч.6 ст.252 ГПК України, розгляд справи може бути проведений в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Роз'яснити учасникам справи, що розгляд справи у порядку спрощеного позовного провадження здійснюється судом за правилами, встановленими ГПК України для розгляду справи в порядку загального позовного провадження, з особливостями, визначеними главою 10 розділу ІІІ ГПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.         

Повідомити учасникам справи, що підсистема "Електронний суд" забезпечує обмін процесуальними документами (надсилання та отримання документів) в електронній формі між судами, органами та установами системи правосуддя, між судом та учасниками судового процесу, між учасниками судового процесу. За допомогою сервісу Електронного суду учасники судового процесу можуть подавати до суду процесуальні документи (позовні заяви, клопотання тощо) в електронному форматі. Також учасник судового процесу за допомогою сервісу Електронного суду може додатково отримувати: веб-посилання на тексти всіх сформованих судом процесуальних документів по справі, в якій учасник процесу приймає участь: судові рішення, судові повістки, виклики тощо; інформацію про отримані та зареєстровані вхідні документи по справі разом з документами в електронному форматі; інформацію про отримані документи по справі від інших учасників разом з документами в електронному форматі; електронні документи, що спричинили зміну стану розгляду справи, протоколи автоматизованого розподілу, тощо.

Вхід до підсистеми "Електронний суд" - https://id.court.gov.ua/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

 

Електронний варіант ухвали можна знайти за посиланням:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/118517063