flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги cторін у справі 42/194б: 1) Братишко Любові Макарівни, м. Маріуполь, 2) Сидоренко Олена Аркадійвна, м.Маріуполь 3) Сидоренко Ганна Генадіївна, м.Маріуполь

23 квітня 2024, 15:20

У справі № 42/194б :

за заявою кредитора (заявника) Товариства з обмеженою відповідальністю багатопрофільне підприємство “Азовмашпром” м. Маріуполь,

до боржника Відкритого акціонерного товариства “Сталькон” (код ЄДРПОУ 01412236), м.Маріуполь,

про банкрутство,

 

Суддя    К.С.Харакоз

 

Ухвалою суду від 17.04.2024 постановлено:

Призначити судове засідання для розгляду питання щодо відсторонення ліквідатора - арбітражного керуючого Ціхоцького В.М. від виконання повноважень ліквідатора ВАТ “Сталькон” та про призначення ліквідатором у справі арбітражного керуючого Бігдана Олексія Антоновича (свідоцтво №1106 від 11.06.2013) на 26.04.2024 року об 11:30 год. зал судового засідання № 104. 

Кредиторам до дати судового засідання надати суду письмові пояснення щодо заяви арбітражного керуючого Бігдана Олексія Антоновича про призначення ліквідатором ВАТ “Сталькон”.

Присутність учасників розгляду заяви у судовому засіданні є не обов’язковою.

Повідомити, що участь у судовому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об'єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Повідомити учасників справи про обов`язок зареєструвати свій електронний кабінет в Єдиній інформаційно-телекомунікаційній системі (ЄСІТС) та можливість ознайомлення з матеріалами справи через ЄСІТС або її окрему підсистему (модуль), що забезпечує обмін документами.

Повідомити учасників про можливість надсилати документи, що стосуються розгляду судової справи: через особистий кабінет в системі “Електронний суд”; електронною поштою на е-mail: inbox@dn.arbitr.gov.ua (з обов’язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом) - у разі неможливості надсилання через систему “Електронний суд”.

Звернути увагу учасників справи на те, що усі заяви, клопотання, пояснення, докази тощо, які подаються до суду, мають бути одночасно направлені іншим учасникам розгляду справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню.

 

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:  

https://reyestr.court.gov.ua/Review/118416686