flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Російської Федерації в особі Міністерства юстиції Російської Федерації, м.Москва

19 квітня 2024, 16:34

Справа №905/595/24

 

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю «Енергоремонт Україна», м.Бахмут

 

до відповідача: Російської Федерації в особі Міністерства юстиції Російської Федерації, м.Москва

 

про стягнення 716743,55 доларів США

 

Суддя Паляниця Ю.О.

 

Ухвалою суду від 16.04.2024р. постановлено:

  1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №905/595/24. Судове засідання призначити на 07.05.2024 року о 14:30 год., яке відбудеться у приміщенні суду, зал судового засідання №105.

  2. Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

  3. Запропонувати:

відповідачу протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі надати відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову (за наявності);

позивачу протягом п`яти днів з дня отримання відзиву на позов (у разі подання) надати відповідь на відзив (за необхідності);

відповідачу протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив (у разі подання) надати заперечення на відповідь на відзив (за наявності).

Звернути увагу учасників справи на приписи ч.5 ст.165, ч.3 ст.166, ч.3 ст.167 Господарського процесуального кодексу України, згідно з якими копія відзиву, відповіді на відзив та заперечень на відповідь на відзив з доданими документами повинні бути надіслані (надані) іншим учасникам одночасно з надісланням (наданням) до суду з урахуванням положень статті 42 цього Кодексу.

  1. Попередити відповідача, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи (ч.2 ст.178 Господарського процесуального кодексу України). При цьому, якщо докази не можуть бути подані разом з відзивом з об`єктивних причин, відповідач повинен про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк; докази, які підтверджують, що особа здійснила всі залежні від неї дії, спрямовані на отримання вказаного доказу (ч.ч.3, 4 ст.80 Господарського процесуального кодексу України).

 

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:  

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/118416685