flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До фізичної особи Камишенко Ганни Федорівни, м.Маріуполь, Донецька область та Фермерського господарства «Рад», с. Камишувате, Донецька область

11 квітня 2024, 16:01

Повідомлення по справі №905/545/24

Господарський суд Донецької області у складі судді Аксьонової К.І., розглянувши матеріали

позовної заяви Акціонерного товариства Комерційний банк «Приватбанк», м.Київ,

до відповідача-1 Фермерського господарства «Рад», с. Камишувате, Донецька область,

відповідача-2 фізичної особи Камишенко Ганни Федорівни, м.Маріуполь, Донецька область,

про солідарне стягнення заборгованості за кредитом у сумі 114394,99грн, заборгованості за процентами у сумі 30667,62грн, всього 145062,61грн,

 

Відповідно до Ухвали Господарського суду Донецької області від 08.04.2024 суд ухвалив: Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №905/545/24.

Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) учасників справи.

Роз`яснити, що відповідно до ч.7 ст.252 Господарського процесуального кодексу України клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати в строк для подання відзиву, а позивач - разом з позовом або не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву.

Встановити відповідачам строк для подання відзиву на позов до 08.05.2024.

Роз`яснити, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує спір за наявними матеріалами справи (ч.2 ст.178 Господарського процесуального кодексу України).

Встановити позивачу строк для подання відповіді на відзиви на позов протягом 7 (семи) днів з дня отримання відзиву на позов.

Встановити відповідачам строк для подання заперечень на відповідь на відзив протягом 7 (семи) днів з дня отримання відповіді на відзив.

Відповідно до положень ст.42 Господарського процесуального кодексу України роз`яснити обов`язок відповідача-1 у виконання приписів ст.6 Господарського процесуального кодексу України зареєструвати свій електронний кабінет в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модуль), що забезпечує обмін документами.

Роз`яснити наявність можливості ознайомлення з матеріалами справи через Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему або її окрему підсистему (модуль), що забезпечує обмін документами.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

 

Суддя Аксьонова К.І.

Електронний варіант судового рішення в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/118196352