flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Відділ освіти Мирненської селищної військово-цивільної адміністрації Волноваського району Донецької області

08 квітня 2024, 15:20

Справа №905/937/23

за позовом  виконувача обов'язків керівника Волноваської окружної прокуратури Донецької області  в інтересах держави в особі Відділу освіти Мирненської селищної військово-цивільної адміністрації Волноваського району Донецької області

до відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «Донецькі енергетичні послуги»  

про стягнення 41 704,70 гривень, -

 

Суддя: Кучерява О.О.

 

Ухвалою суду від 25.03.2024 суд повідомляє:

  1. Клопотання прокурора про повернення розгляду справи у підготовче провадження - задовольнити.

  2. Повернутися на стадію підготовчого провадження у справі №905/937/23.

  3. Продовжити розгляд справи у підготовчому провадженні.       

  4. Прийняти до розгляду заяву виконувача обов'язків керівника Волноваської окружної прокуратури Донецької області про зменшення розміру позовних вимог та подальший розгляд справи здійснювати з урахуванням цієї заяви за наступним предметом позову: стягнення з Товариства з обмеженою відповідальністю «Донецькі енергетичні послуги» 20 932,66 гривень як зайво сплачених коштів.

  5. Оголосити перерву у підготовчому засіданні у справі №905/937/23 до 18.04.2024  о 12:30 год., яке відбудеться у приміщенні Господарського суду Донецької області за адресою: 61022, місто Харків, проспект Науки, 5, зал судового засідання № 307.

Повідомити учасників справи про дату та час проведення судового засідання.

Явка прокурора та учасників справи, їх представників у судове засідання не є обов’язковою.

  1. Звернути увагу учасників справи на те, що в умовах дії на території України воєнного стану з урахуванням розпорядження голови Господарського суду Донецької області від 25.05.2023 № 6-р, рішення зборів суддів Господарського суду Донецької області №2 від 13.06.2022 №1 та положень ст. 3 Конституції України, зокрема:

-   доступ учасників справи до приміщення суду є обмеженим;

- участь представників учасників справи у підготовчому засіданні можлива виключно в режимі відеоконференції (з попереднім поданням відповідної заяви в порядку ст. 197 Господарського процесуального кодексу України);

- проведення підготовчого засідання у призначені дату та час буде залежати від реальної поточної ситуації у країні, зокрема, у м. Харкові, та у випадку виникнення об’єктивних обставин, які унеможливлять його проведення, розгляд справи може бути відкладений.

  1. Роз’яснити учасникам справи їх право подавати до суду заяви про розгляд справи за їх відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 Господарського процесуального кодексу України.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці господарського суду Донецької області на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою://dn.arbitr.gov.ua.

Ухвала набрала чинності з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.    

 

Електронний варіант ухвали суду в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/118068265