flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю «Тасстрой»

04 квітня 2024, 15:19

Справа №905/79/24

за позовом Костянтинівської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Східного офісу Держаудитслужби, Головного управління Державної податкової служби у Донецькій області

до відповідачів Комунального підприємства «Служба єдиного замовника» Авдіївської міської ради, Товариства з обмеженою відповідальністю «Тасстрой»

про визнання недійсним рішення тендерного комітету, визнання недійсним договору та стягнення коштів

Суддя: Ніколаєва Л.В.

 

Ухвалою суду від 29.03.2024 постановлено:

  1. Прийняти   позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі № 905/79/24.

  2. Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

  3. Про дату, час і місце проведення підготовчого засідання повідомити додатково.

  4. Залучити до участі у справі третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивачів - Східне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України (61022, Харківська обл., м. Харків, м-н Свободи, 5, Держпром, 6 під., 1 пов.; ідент. код 22630473)

  5. Встановити позивачам строк для подання письмової позиції щодо позову - протягом 15 днів з дня отримання цієї ухвали суду.

6.Встановити відповідачам строк для подання до суду відзиву на позов - протягом 15 днів з дня отримання цієї ухвали суду; заперечення на відповідь на відзив - протягом 5 днів з дня отримання відповіді на відзив.

  1. Встановити прокуратурі та позивачу строк для подання до суду відповіді на відзив - протягом 5 днів з дня отримання відзиву на позов.

  2. Встановити третій особі строк для подання до суду письмових пояснень щодо позову - протягом 5 днів з дня отримання цієї ухвали, щодо відзиву - протягом  5 днів з дня отримання відзиву на позов.

  3. Встановити  прокуратурі, позивачам, відповідачам строк для подання відповіді на пояснення третьої особи - протягом 5 днів з дня отримання пояснень.

  4. Роз'яснити учасникам справи обов`язок зареєструвати свій електронний кабінет (для переліку суб`єктів, який визначений ч.6 ст.6 Господарського процесуального кодексу України) та можливість ознайомлення з матеріалами справи через Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему або її окрему підсистему (модуль), що забезпечує обмін документами. Заяви/клопотання та інші документи, що стосуються справи, можуть бути подані до суду через підсистему «Електронний суд».

Інформацію по справі, що розглядається можливо отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

Ухвала набрала законної сили 29.03.2024 та оскарженню не підлягає.              

 

Електронний варіант ухвали суду в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/118033089