flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Товариства з обмеженою відповідальністю «ДЄАС Констракшн», м.Маріуполь Донецької області

03 квітня 2024, 15:18

Повідомлення по справі №905/1755/23

Господарський суд Донецької області у складі судді Чернової О.В., за участю секретаря судового засідання Рикова А.С., розглянувши у відкритому підготовчому засіданні справу

за позовом: Першого заступника керівника Маріупольської окружної прокуратури Донецької області, м. Маріуполь Донецької області

в інтересах держави в особі

позивача: Маріупольської міської ради, м. Маріуполь Донецької області

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю «ДЄАС Констракшн», м.Маріуполь Донецької області

про стягнення невикористаних коштів попередньої оплати у розмірі 10925110,07грн,

 

Відповідно до Ухвали Господарського суду Донецької області від 27.03.2024 суд ухвалив: Продовжити строк підготовчого провадження у справі №905/1755/23 та відкласти підготовче засідання на 24.04.2024 о 14:30 год. Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Донецької області (зала судового засідання №106). Повідомити учасників справи про дату, час та місце підготовчого засідання.

Заяву заступника керівника Маріупольської окружної прокуратури про зміну предмета позову прийняти до розгляду.

Заяву заступника керівника Маріупольської окружної прокуратури про залучення третьої особи у справі задовольнити.

Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача, - Комунальне підприємство «Міське управління капітального будівництва» (87535, Донецька обл., місто Маріуполь, вул.Купріна, будинок 23-А; код ЄДРПОУ 04011733).

Запропонувати третій особі протягом 15 днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі надати пояснення по суті спору.

Судове засідання у справі №905/1755/23 провести в режимі відеконференції з використанням підсистеми відеоконференцзв’язку Електронного суду (https://vkz.court.gov.ua/). Надати можливість участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів прокурору Серовій Н.С.

Рекомендувати іншим учасникам справи брати участь у судовому в режимі відеоконференції, у порядку, передбаченому ст. 197 Господарського процесуального кодексу України. Судове засідання відбудеться лише за умови наявності об'єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді через особистий кабінет в системі «Електронний суд», або у паперовій формі.

Ухвала складена та підписана 27.03.2024.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

 

Суддя Чернова О.В.

Електронний варіант судового рішення в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/117984988