flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги cторін у справі № 905/286/24:

21 березня 2024, 15:14
  • Комунального дошкільного навчального закладу комбінованого типу “Ясла-Садок №108 “Матрьошка” Маріупольської міської ради Донецької області”, м.Маріуполь

  • Комунальний заклад департаменту освіти міської ради "Централізована бухгалтерія департаменту освіти", м.Маріуполь

 

у справі № 905/286/24:

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Донецькі енергетичні послуги”,  м.Дніпро,

до відповідача Комунального дошкільного навчального закладу комбінованого типу “Ясла-Садок №108 “Матрьошка” Маріупольської міської ради Донецької області”, м.Маріуполь, Донецька область,

про стягнення заборгованості в розмірі 60143,95 грн.,

 

Суддя    К.С.Харакоз

Ухвалою суду від 13.03.2024 постановлено:

Залучити до участі у справі, в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Комунальний заклад департаменту освіти міської ради "Централізована бухгалтерія департаменту освіти" (87515, Донецька обл., м.Маріуполь, вул. Казанцева, 27-А, код ЄДРПОУ 26319242).

Комунальному закладу департаменту освіти міської ради "Централізована бухгалтерія департаменту освіти" до 05.04.2024 надати суду та сторонам письмові пояснення по суті спору.

Повідомити учасників справи про обов`язок зареєструвати свій електронний кабінет в Єдиній інформаційно-телекомунікаційній системі (ЄСІТС) та можливість ознайомлення з матеріалами справи через ЄСІТС або її окрему підсистему (модуль), що забезпечує обмін документами.

Звернути увагу учасників справи на те, що усі заяви, клопотання, пояснення, докази тощо, які подаються до суду, мають бути одночасно направлені іншим учасникам розгляду справи.

Повідомити учасників про можливість надсилати документи, що стосуються розгляду судової справи: через особистий кабінет в системі "Електронний суд"; електронною поштою на е-mail: inbox@dn.arbitr.gov.ua (з обов`язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом) - у разі неможливості надсилання через систему "Електронний суд".

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили в день її підписання та оскарженню не підлягає.

 

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:  

https://reyestr.court.gov.ua/Review/117620733