flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: Машиніченко О.А. м.Донецьк та Машиніченко Н.В. м.Донецьк, держави Російська Федерація

20 березня 2024, 15:35

 (справа № 905/101/24)

Ухвалою від 18.03.2024

Закрити підготовче провадження та призначити розгляд справи по суті на 25.03.2024 року об 11:30 год. Засідання відбудеться у приміщенні суду за адресою: м.Харків, проспект Науки, 5, каб. (зал судового засідання) № 412

Явка учасників справи не є обов’язковою.

З урахуванням положень статті 3 Конституції України про те, що людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю – рекомендувати у випадку загрози життю, здоров’ю та безпеці представників учасників справи подавати до суду заяви про розгляд справи в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 ГПК України.

Повідомити сторони, що у зв’язку із запровадженням на території України воєнного стану, на підставі рекомендацій Ради суддів України, з метою недопущення випадків загрози життю, здоров’ю та безпеці відвідувачів і працівників суду, у відповідності до розпорядження керівництва суду, рекомендовано учасникам судових засідань утриматися від відвідування приміщення суду, свої процесуальні права та обов’язки реалізовувати з використанням альтернативних засобів подачі документів та участі в судових засіданнях.

Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань,    клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, повинні бути ними подані через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

Направлення даної ухвали відповідачу здійснювати шляхом електронного листування на електронні поштові адреси.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

Ухвала набирає чинності з дати підписання та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду, проте заперечення на неї можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.   позовної заяви: Машиніченко Олександра Анатолійовича м.Донецьк та Машиніченко Наталі Вікторівні м.Донецьк

до відповідача: держави Російська Федерація

про відшкодування збитків, завданих внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України, -

Суддя Зекунов Е.В.

Електронний варіант ухвали/рішення в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/117752637