flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: Товариства з обмеженою відповідальністю "Концерн Електричні Машини", м.Донецьк

07 березня 2024, 15:12

По справі №905/503/22:

розглянувши матеріали справи  

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю “Науково-виробнича компанія “Нове обладнання паливно-енергетичного комплексу”, м.Київ

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю “Енерготрейдинг”, м.Миколаївка, Донецька обл.

за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача: Товариства з обмеженою відповідальністю "Концерн Електричні Машини", м.Донецьк

про стягнення заборгованості за договором поставки в розмірі 2009695,59грн

                                                                                                                            

 

Ухвалою від 06.03.2024 постановлено:

  1. Повідомити учасників справи про розгляд клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю “Енерготрейдинг”, м.Дніпро про розподіл судових витрат,    що призначене на 18.03.2024 о 12:00 год., зал судового засідання №104.

  2. Позивачу надати правову позицію щодо клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю “Енерготрейдинг”, м.Дніпро про розподіл судових витрат з доказами її направлення відповідачу у строк до 15.03.2024.

  3. З урахуванням положень статті 3 Конституції України про те, що людина, її життя і здоров`я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю рекомендувати у випадку загрози життю, здоров`ю та безпеці представників сторін подавати до суду заяви про розгляд справи в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 ГПК України.

  4. Роз`яснити учасникам справи, що в умовах дії режиму воєнного стану, з міркувань безпеки та враховуючи приписи ст.3 Конституції України, судове засідання може бути перенесене на іншу дату, про що сторони будуть повідомлені.

  5. Повідомити сторін, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, можуть бути ними подані в електронному вигляді через особистий кабінет в системі “Електронний суд”.

  6. Ухвала набрала чинності з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.:

 

Суддя Курило Г.Є.

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/117471591