flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Відкритого акціонерного товариства “Макіївський металургійний комбінат”, м. Макіївка, Донецька обл..

01 березня 2024, 17:03

Справа № 21/200

Суддя по справі Огороднік Д. М.

Ухвалою суду від 22.02.2024 постановлено:

1.Прийняти до розгляду заяву Акціонерного товариства "Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом" (вх.№1373/24) про заміну позивача та стягувача правонаступником.

2.Призначити до розгляду заяву в судовому засіданні на 04.03.2024 року о 14:00 год., яке відбудеться в приміщенні суду за адресою: м. Харків, проспект Науки, 5, зал судового засідання № 403.

3.Запропонувати боржнику до дати судового засідання надати суду письмові пояснення щодо заяви про заміну сторони її правонаступником.

4.Акціонерному товариству “Національна атомна компанія “Енергоатом” до дати судового засідання надати до суду докази виконання наказу по справі №21/200 від 10.07.2001 станом на теперішній час.

  1. Явку учасників справи у судове засідання визнати не обов’язковою.

  2. Роз'яснити, що відповідно до положень ст.197 Господарського процесуального кодексу України учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та засобів електронної ідентифікації, що мають високий рівень довіри, відповідно до вимог законів України "Про електронні документи та електронний документообіг" та "Про електронну ідентифікацію та електронні довірчі послуги", у порядку, встановленому Положенням про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та/або положеннями, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

  3. Звернути увагу відповідача, що з 18.10.2023 набрав чинності Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обов`язкової реєстрації та використання електронних кабінетів в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами" № 3200-IX від 29.06.2023, яким внесено ряд змін до Господарського процесуального кодексу України, зокрема відповідно до ч. 6 ст. 6 Господарського процесуального кодексу України адвокати, нотаріуси, державні та приватні виконавці, арбітражні керуючі, судові експерти, органи державної влади та інші державні органи, органи місцевого самоврядування, інші юридичні особи реєструють свої електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в обов`язковому порядку. Інші особи реєструють свої електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в добровільному порядку.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

 

Електронний варіант ухвали можна знайти за посиланням:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/117173742