flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги сторін у справі №5/104б

19 лютого 2024, 15:52

за заявою боржника Малого приватного підприємства “Регіон-Донбас” про банкрутство

ліквідатор - арбітражний керуючий Скалянський В.В.

кредитори:

1) Публічне акціонерне товариство "Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк" ,

2) Єнакіївський міський центр зайнятості ,

3) Управління пенсійного фонду України  в м. Єнакієве ,

4) Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Єнакієве (правонаступник - Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області)

5) Єнакієвська об'єднана державна податкова інспекція (правонаступник - Головне управління ДПС у Донецькій області)

6) Товариство з обмеженою відповідальністю "РАДІОКОМПОНЕНТИ"

7) Товариство з обмеженою відповідальністю "Ровеньківська вугільна компанія"

8) Товариство з обмеженою відповідальністю "ПРОМІНВЕСТ РД"

9) Державне підприємство "ОРДЖОНІКІДЗЕВУГІЛЛЯ"

ліквідатор - Козловська Д.В.  

Справа №5/104б

Суддя Величко Н.В

 

Ухвалою суду від 12.02.2024 постановлено:

  1. Зобов'язати кредиторів (комітет кредиторів) надати суду у тридцятиденний строк свої пропозиції щодо кандидатури арбітражного керуючого для виконання функцій ліквідатора банкрута, а також щодо подальшого руху справи.

  2. Звернути увагу учасників справи, що з 18 жовтня 2023 року введено в дію Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обов`язкової реєстрації та використання електронних кабінетів в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами" від 29.06.2023 № 3200-IX. Зокрема, приписами частини шостої статті 6 Господарського процесуального кодексу України (у редакції Закону, з урахуванням змін) унормовано, що адвокати, нотаріуси, державні та приватні виконавці, арбітражні керуючі, судові експерти, органи державної влади та інші державні органи, органи місцевого самоврядування, інші юридичні особи реєструють свої електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в обов`язковому порядку. Інші особи реєструють свої електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в добровільному порядку.

Процесуальні наслідки, передбачені цим Кодексом у разі звернення до суду з документом особи, яка відповідно до цієї частини зобов`язана зареєструвати електронний кабінет, але не зареєструвала його, застосовуються судом також у випадках, якщо інтереси такої особи у справі представляє адвокат.

  1. Направлення цієї ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси учасників справи.

Додатково оприлюднити відповідне оголошення на офіційній сторінці Господарського суду Донецької області веб-порталу «Судова влада України».

  1. Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua

  2. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею – 12.02.2024 та оскарженню не підлягає (ст.ст. 235,255 ГПК України).

Електронний варіант рішення  в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/116918243