flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю “Інвестиційна компанія “Сніж-Текс”, м. Сніжне, Донецька обл..

16 лютого 2024, 15:36

Справа № 27/45б

Суддя по справі Огороднік Д. М.

Ухвалою суду від 06.02.2024 постановлено:

1.Клопотання ліквідатора – арбітражного керуючого Загороднього О.М. №02-09/144 від 06.08.2021 (вх.№17383/21) про продовження строку для подання звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу  – задовольнити.

2.Продовжити строк для подання звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу на строк визначений п.1-6 прикінцевих та перехідних положень Кодексу України з процедур банкрутства .

  1. Відкласти судове засідання на 10.12.2024 року о 12:30 год., судове засідання відбудеться в приміщенні суду, за адресою: м. Харків, пр. Науки 5, зал судового засідання № 403.

4.Зобов’язати ліквідатора Загороднього О.М. подати поточний звіт ліквідатора станом на теперішній час.

  1. Зобов’язати учасників справи зареєструвати електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в обов’язковому порядку відповідно до вимог ст.6 Господарського процесуального кодексу України.

6.Роз’явснити учасникам справи, що відповідно до частин 5, 6 Господарського процесуального кодексу України документи (в тому числі процесуальні документи, письмові та електронні докази тощо) можуть подаватися до суду, а процесуальні дії вчинятися учасниками справи в електронній формі з використанням Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, за винятком випадків, передбачених цим Кодексом. Процесуальні документи в електронній формі мають подаватися учасниками справи до суду з використанням Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи в порядку, визначеному Положенням про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та/або положеннями, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Реєстрація в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, не позбавляє права на подання документів до суду в паперовій формі.

  1. Роз`яснити, що відповідно до положень ст. 197 Господарського процесуального кодексу України учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус" або Державною судовою адміністрацією України.

У разі виникнення обставин зумовлених військовою агресією проти України та які об`єктивно унеможливлюють проведення судового засідання у призначений час, судове засідання може бути відкладено.

Ухвала набирає законної сили з моменту прийняття та оскарженню не підлягає.

 

Електронний варіант ухвали можна знайти за посиланням:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/116953882