flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: Волноваської міської військово-цивільної адміністрації Волноваського району Донецької області, Фізичної особи – підприємця Ільіна Єгора Вікторовича м. Волноваха (справа № 905/1622/23)

15 лютого 2024, 15:11

Ухвалою від 12.02.2024

Закрити підготовче провадження та призначити розгляд справи по суті на 26.02.2024 року об 11:00 год. зал судового засідання № 412. Явка учасників справи не є обов’язковою.

З урахуванням положень статті 3 Конституції України про те, що людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю – рекомендувати у випадку загрози життю, здоров’ю та безпеці представників учасників справи подавати до суду заяви про розгляд справи в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 ГПК України.

Повідомити сторони, що у зв’язку із запровадженням на території України воєнного стану, на підставі рекомендацій Ради суддів України, з метою недопущення випадків загрози життю, здоров’ю та безпеці відвідувачів і працівників суду, у відповідності до розпорядження керівництва суду, рекомендовано учасникам судових засідань утриматися від відвідування приміщення суду, свої процесуальні права та обов’язки реалізовувати з використанням альтернативних засобів подачі документів та участі в судових засіданнях.

Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань,    клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, повинні бути ними подані через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні поштові адреси учасників справи.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

Ухвала набирає чинності з дати підписання та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду, проте заперечення на неї можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.   

позовної заяви Волноваської окружної прокуратури Донецької області, в інтересах держави в особі Східного офісу Держаудитслужби в Донецькій області (код ЄДРПОУ 40477689) та Головного управління Державної податкової служби у Донецькій області (код ЄДРПОУ 44070187)

до відповідача-1 Волноваської міської військово-цивільної адміністрації Волноваського району Донецької області (код ЄДРПОУ 44048570)

відповідача-2 Фізичної особи – підприємця Ільіна Єгора Вікторовича (РНОКПП 2754304019)

про визнання недійсними рішення уповноваженої особи, договору підряду та застосування наслідків відповідної недійсності,

Суддя Зекунов Е.В.

Електронний варіант ухвали/рішення в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/116953938