flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги cторін : Російської Федерації в особі Міністерства юстиції Російської Федерації

14 лютого 2024, 15:28

У справі № 905/129/23:

Господарський суд Донецької області у складі судді Устимової Аліни Миколаївни, за позовом Комунального підприємства «Маріупольське трамвайно-тролейбусне управління» до Російської Федерації в особі Міністерства юстиції Російської Федерації про стягнення збитків в сумі 14436900,00 євро

Ухвалою суду від 12.02.2024  постановив:

Судове засідання у справі призначити на 05.03.2024 року о 14:00 год. Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду Донецької області (зала судового засідання № 104).

 

 Повідомити сторін про місце, час та дату проведення судового засідання.

 

Роз’яснити учасникам справи їх право подавати до суду заяви про розгляд справи за їх відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 Господарського процесуального кодексу України.

 

  Представникам позивача та третьої особи забезпечити участь у судовому засіданні у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

 

 

 Повідомити зацікавлених учасників справи про можливість проведення судового засідання у режимі відеоконференції у разі звернення до суду з заявами згідно ст.197 Господарського процесуального кодексу України.

 

   Інформацію по справі, що розглядається, можна отримати на сторінці Господарського суду Донецької області на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: dn.arbitr.gov.ua.

 

   Ухвала оскарженню в апеляційному порядку окремо від рішення суду не підлягає, набирає законної сили з моменту її підписання.

 

 

 

 

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:  

https://reyestr.court.gov.ua/Review/116953903