flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Комунального дошкільного навчального закладу "Ясла-садок №159 "Веселка" Маріупольської міської ради Донецької області та Комунального закладу департаменту освіти міської ради "Централізована бухгалтерія Департаменту освіти"

02 лютого 2024, 15:07

Справа №905/61/24

 

Ухвалою Господарського суду Донецької області від 29.01.2024 прийнято  позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі № 905/61/24 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Донецькі енергетичні послуги" до Комунального дошкільного навчального закладу "Ясла-садок №159 "Веселка" Маріупольської міської ради Донецької області про стягнення 62   667,29 грн. Розгляд справи вирішено здійснювати в порядку спрощеного позовного провадження справи без повідомлення (виклику) учасників справи за наявними у справі матеріалами.

Залучено до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача, Комунальний заклад департаменту освіти міської ради "Централізована бухгалтерія Департаменту освіти".

Встановлено учасникам справи строки для подання заяв по суті справи, в тому числі відповідачу строк 15 днів з дня вручення цієї ухвали для подання відзиву на позов та третій особі строк 10 днів з дня вручення цієї ухвали на подання до суду письмових пояснень щодо позову.

Суд роз’яснює Комунальному дошкільному навчальному закладу "Ясла-садок №159 "Веселка" Маріупольської міської ради Донецької області та Комунальному закладу департаменту освіти міської ради "Централізована бухгалтерія Департаменту освіти" їх обов’язок зареєструвати свій електронний кабінет в системі "Електронний суд" та про можливість ознайомлення з матеріалами справи через Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему або її окрему підсистему (модуль), що забезпечує обмін документами.

Повідомити сторони про те, що всі заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, а також будь-які інші документи  можуть бути подані засобами електронного зв’язку на електронну пошту суду inbox@dn.arbitr.gov.ua або через особистий кабінет в системі “Електронний суд”. Вказані документи мають бути посвідчені електронним підписом. У разі неможливості надсилання документів в електронному вигляді - звичайною поштою на офіційну адресу суду.

 

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю "Донецькі енергетичні послуги"

до відповідача 1: Комунального дошкільного навчального закладу "Ясла-садок №159 "Веселка" Маріупольської міської ради Донецької області

за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача, Комунального закладу департаменту освіти міської ради "Централізована бухгалтерія Департаменту освіти"

про стягнення 62   667,29 грн

 

Суддя: Лобода Т.О.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/116601323