flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Позивача: Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (84500, Донецька область, м.Бахмут, пр.Миру, 44)

26 січня 2024, 17:37

с. Говорун О.В.

 

Справа №905/27/24

 

Особа, якій законом надано право звертатись до суду в інтересах інших осіб - заступник керівника Бахмутської окружної прокуратури Донецької області (84500, Донецька область, м.Бахмут, вул.Миру, 45) в інтересах держави в особі Східного офісу Держаудитслужби (49600, м.Дніпро, вул.Володимира Антоновича, б.22, корп.2), Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (84500, Донецька область, м.Бахмут, пр.Миру, 44)

Відповідач  - Товариство з обмеженою відповідальністю "Донецькі енергетичні послуги" (49044, м.Дніпро, вул.Моссаковського Володимира, 7).Про стягнення 23848,32 грн.

Про визнання додаткових угод недійсними та повернення надмірно сплачених коштів у розмірі 79223,04 грн.

 

Ухвалою суду від 09.01.2024 вирішено:

Прийняти позовну заяву до розгляду.

Відкрити провадження у справі №905/27/24.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.   

Призначити підготовче засідання на 30.01.2024 о 14:30 год., яке відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області,  кімната  №105.                                               

Роз'яснити, що учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус" або Державною судовою адміністрацією України.

Порядок роботи з технічними засобами відеоконференцзв'язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду затверджений наказом Державної судової адміністрації України від 23.04.2020 №196.

У разі виникнення обставин зумовлених військовою агресією проти України та які об`єктивно унеможливлюють проведення судового засідання у призначений час, судове засідання може бути відкладено.

У випадку оголошення повітряної тривоги (загрози артилерійського обстрілу) в м.Харків до або під час судового засідання, судове засідання буде розпочате або продовжено       після скасування повітряної тривоги (загрози артилерійського обстрілу).

Учасникам справи надати (підтвердити) електронну адресу (e-mail) на яку судом будуть надсилатись процесуальні документи.

Запропонувати відповідачу подати відзив протягом 15 днів з дня вручення ухвали про

відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву додаються докази, які підтверджують обставини на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, та документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Документи по справі можуть бути надіслані на офіційну електронну адресу суду (inbox@dn.arbitr.gov.ua) або через підсистему «Електронний суд».

Повідомити, що відповідно до ч.8 ст.42 ГПК України, якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в електронній формі, такі документи скріплюються електронним підписом учасника справи (його представника).

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

Вхід до підсистеми "Електронний суд" - https://id.court.gov.ua/.          

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Електронний варіант рішення в мережі Інтернет за адресою:

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/116202499