flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: Товариства з обмеженою відповідальністю «ТОРГОВИЙ ДІМ БМС» м.Маріуполь (справа № 905/36/24)

26 січня 2024, 17:35

Ухвалою від 23.01.2024

  1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №905/36/24.

  2. Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

  3. Підготовче засідання призначити на 19.02.2024 року об 11:30 год., яке відбудеться у приміщенні суду, зал судового засідання № 412                                      

  4. Повідомити учасників справи про дату, час та місце проведення підготовчого засідання. Явка учасників справи у судове засідання не є обов’язковою.

  5. Відповідачу надати відповідно до ст.165 ГПК України відзив на позовну заяву і всі письмові докази (які можливо доставити до суду), протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі; одночасно надіслати позивачу копію відзиву та доданих до нього документів, докази такого направлення надати суду до початку судового засідання.

  6. Позивачу надати відповідь на відзив (у разі наявності) протягом 10 днів з дня отримання відзиву.

  7. Відповідно до ч. 7 ст. 42 ГПК України суд повідомляє відповідачу  про його обов`язок зареєструвати свій електронний кабінет в Єдиній інформаційно-телекомунікаційній системі (ЄСІТС) та можливість ознайомлення з матеріалами справи через ЄСІТС або її окрему підсистему (модуль), що забезпечує обмін документами.

  8. Роз’яснити відповідачу, що в разі ненадання у встановлений судом строк без поважних причин відзиву, письмових пояснень суд вирішує справу за наявними матеріалами.

  9. Запропонувати сторонам за наявності додаткових доказів у справі - надати їх суду до дати підготовчого засідання разом з доказами направлення копій вказаних доказів іншій стороні.

  10. Повідомити сторін, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

  11. Повідомити сторін, що у зв`язку із реальною загрозою життю, здоров`ю та безпеці відвідувачів суду, Господарський суд Донецької області Розпорядженням суду № 6-р від 25.05.2023 продовжив особливий режим роботи в умовах воєнного стану з урахуванням Рішення зборів суддів від 13.06.2022р. №1, рекомендовано учасникам судових засідань утриматись від відвідування приміщення суду, свої процесуальні права та обов`язки реалізовувати з використанням альтернативних способів подачі документів та участі в судових засіданнях.

Роз'яснити, що учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає. позовної заяви Розинець Олени Вікторівни м.Новогродівка Донецька область

до відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «ТОРГОВИЙ ДІМ БМС» м.Маріуполь, код ЄДРПОУ 33393422 (korje123@gmail.com)

про припинення трудових відносин, -Суддя Зекунов Е.В.

Електронний варіант ухвали/рішення в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/116508445