flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Фріс Лідії Володимирівни, м. Донецьк, Донецька область Справа № 905/1634/23

24 січня 2024, 18:32

Суддя по справі Огороднік Д. М.

Ухвалою суду від 22.01.2024 постановлено:

1.Відкласти розгляд справи на 25.01.2024 року о 11:00 год., яке відбудеться в приміщенні суду, за адресою: м. Харків, проспект Науки, 5, зал судового засідання № 403.

2.Зобов’язати представника Фріс Л.В. адвоката Пушкарьова О.О. повідомити заявницю про дату, час і місце проведення підготовчого засідання.

  1. Зобов’язати Фріс Лідію Володимирівну надати письмові пояснення, разом з відповідними доказами, щодо наявності обставин, які підтверджують, що боржник найближчим часом не зможе виконувати грошові зобов’язання чи здійснювати поточні платежі з урахуванням майна, доходів та інших грошових зобов'язань боржника (п. 4 ч. 2 ст. 115 Кодексу України з процедур банкрутства); надати письмові пояснення щодо припинення погашення кредитів чи здійснення інших планових платежів із зазначенням суми таких платежів та кредитного договору у розмірі 50 відсотків місячних платежів та інших зобов'язань упродовж 2 місяців (п. 2 ч. 2 ст. 115 Кодексу України з процедур банкрутства), надати письмові пояснення щодо порядку та розміру добровільного та примусового виконання рішення Красноармійського міськрайонного суду Донецької області від 18.10.2018 про стягнення заборгованості з Фріс Лідії Володимирівни на користь Акціонерного товариства «Сбербанк» у розмірі 218636,27 грн заборгованості за кредитом та 3279,54 грн судового збору; надати належні та допустимі докази на підтвердження наявності здійснення дій боржником для врегулювання заборгованості перед кредитором на підставі плану реструктуризації, мирової угоди під час примусового виконання рішення суду.

  2. Роз`яснити, що відповідно до положень ст. 197 Господарського процесуального кодексу України учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус" або Державною судовою адміністрацією України.

  3. Роз'яснити учасникам справи, що рішенням зборів суддів Господарського суду № 1 від 13.06.2022 року з метою оптимізації знаходження працівників та відвідувачів у приміщенні суду, в залежності від об`єктивних обставин, пов`язаних із збройною агресією, у тому числі інтенсивністю бойових дій у місті Харкові продовжено обмежений доступ учасників судового процесу до приміщення суду та запропоновано дистанційне спілкування шляхом електронного та поштового листування, телефонування, участі в судових засіданнях в режимі відеоконференцій, подання документів в електронному вигляді із застосуванням підсистеми "Електронний суд".

У разі виникнення обставин зумовлених військовою агресією проти України та які об`єктивно унеможливлюють проведення судового засідання у призначений час, судове засідання може бути відкладено.

Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття та оскарженню не підлягає.

Ухвалу надіслати Фріс Лідіъ Володимирівни на електронну адресу зазначену у заяві та в Електронний кабінет представнику боржника.

Електронний варіант ухвали можна знайти за посиланням:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/116444627