flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: Волноваської міської військово-цивільної адміністрації Волноваського району Донецької області, Фізичної особи – підприємця Ільіна Єгора Вікторовича м. Волноваха (справа № 905/1622/23)

08 січня 2024, 15:16

Ухвалою від 18.12.2023

  1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №905/1622/23.

  2. Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

  3. Підготовче засідання призначити на 17.01.2024 року об 11:00 год., яке відбудеться у приміщенні суду, зал судового засідання № 412. Явка учасників справи не є обов’язковою.                                  

  4. Повідомити учасників справи про дату, час та місце проведення підготовчого засідання.

 

  1. У задоволенні клопотання прокурора про залучення третьої особи відмовити.

  2. Відповідачам встановити строк для подання відзиву на позов із урахуванням вимог ст.165 ГПК України протягом 15 днів з дня отримання  цієї ухвали; надати суду належним чином засвідчені копії відповідних доказів, у разі заперечення проти позовних вимог.

Копію відзиву, доданих до нього документів, а також поданих до суду інших пояснень одночасно надіслати (надати) позивачу. Докази направлення (надання) позивачу відзиву та інших документів надати суду.

  1. Роз’яснити відповідачу, що в разі ненадання у встановлений судом строк без поважних причин відзиву, письмових пояснень суд вирішує справу за наявними матеріалами.

  2. Позивачу надати суду відомості про наявність або відсутність електронного кабінету, відповідно до положень ч.6 ст.6 ГПК України,  у Відповідачів та Позивачів.

  3. Відповідно до ч.7 ст.42 ГПК України суд повідомляє сторін про їх обов`язок зареєструвати свій електронний кабінет в Єдиній інформаційно-телекомунікаційній системі (ЄСІТС) та можливість ознайомлення з матеріалами справи через ЄСІТС або її окрему підсистему (модуль), що забезпечує обмін документами.

  4. Запропонувати сторонам за наявності додаткових доказів у справі - надати їх суду до дати підготовчого засідання разом з доказами направлення копій вказаних доказів іншій стороні.

  5. Повідомити сторін, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді через особистий кабінет в системі «Електронний суд». Вхід до системи "Електронний суд" https://id.court.gov.ua/.

  6. Повідомити сторін, що у зв`язку із реальною загрозою життю, здоров`ю та безпеці відвідувачів суду, Господарський суд Донецької області Розпорядженням суду № 6-р від 25.05.2023 продовжив особливий режим роботи в умовах воєнного стану з урахуванням Рішення зборів суддів від 13.06.2022р. №1, рекомендовано учасникам судових засідань утриматись від відвідування приміщення суду, свої процесуальні права та обов`язки реалізовувати з використанням альтернативних способів подачі документів та участі в судових засіданнях.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

позовної заяви Волноваської окружної прокуратури Донецької області, в інтересах держави в особі Східного офісу Держаудитслужби в Донецькій області (код ЄДРПОУ 40477689) та Головного управління Державної податкової служби у Донецькій області (код ЄДРПОУ 44070187)

до відповідача-1 Волноваської міської військово-цивільної адміністрації Волноваського району Донецької області (код ЄДРПОУ 44048570)

відповідача-2 Фізичної особи – підприємця Ільіна Єгора Вікторовича (РНОКПП 2754304019)

про визнання недійсними рішення уповноваженої особи, договору підряду та застосування наслідків відповідної недійсності,

Суддя Зекунов Е.В.

Електронний варіант ухвали/рішення в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/115742850