flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Фріс Лідію Володимирівну (м.Донецьк)

08 січня 2024, 15:14

Справа №905/1634/23

Суддя по справі Огороднік Д.М.

Ухвалою суду від 01.01.2024 постановлено:

1.Прийняти заяву Фріс Лідії Володимирівни про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність до розгляду.                                  

  1. Проведення підготовчого засідання призначити на 16.01.24 року об 15:00 год., яке відбудеться в приміщенні суду за адресою: м.Хірків, пр. Науки, 5, зал №403.

  2. Роз`яснити, що відповідно до положень ст.197 Господарського процесуального кодексу України учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус" або Державною судовою адміністрацією України.

  3. Звернути увагу учасників справи, що з 18.10.2023 набрав чинності  Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обов`язкової реєстрації та використання електронних кабінетів в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами" № 3200-IX від 29.06.2023, яким внесено ряд змін до Господарського процесуального кодексу України, зокрема відповідно до ч. 6 ст. 6 Господарського процесуального кодексу України  адвокати, нотаріуси, державні та приватні виконавці, арбітражні керуючі, судові експерти, органи державної влади та інші державні органи, органи місцевого самоврядування, інші юридичні особи реєструють свої електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в обов`язковому порядку. Інші особи реєструють свої електронні кабінети в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами, в добровільному порядку.

  4. Ухвала набирає законної сили з моменту її прийняття та оскарженню не підлягає.

 

 

Електронний варіант ухвали можна знайти за посиланням:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/116074128