flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги боржника у справі №905/1756/23 : Москаленка Дмитра Олександровича, м. Дружківка, Донецька область

05 січня 2024, 15:22

за заявою: Москаленка Дмитра Олександровича, м. Дружківка, Донецька область

про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність боржника фізичної особи

 

 

Суддя              М.О. Лейба

 

Ухвалою від 03.01.2024 постановлено:

 

1.Прийняти до розгляду заяву про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність.

  1. Підготовче засідання призначити на 17.01.24 о 12:30год. Засідання відбудеться у приміщенні суду за адресою м.Харків, проспект Науки, 5, каб. (зал судового засідання) №105 .

  2. Явка заявника та/або його представника у підготовче засідання не є обов’язковою. Неявка заявника та/або його представника не перешкоджає розгляду справи.

  3. З урахуванням введення в Україні воєнного стану повідомити про право учасників справи подати заяву про розгляд справи за їх відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 ГПК України.

  4. Повідомити учасників справи, що заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду (inbox@dn.arbitr.gov.ua) або особистий кабінет в системі Електронний суд”.

  5. Повідомити, що участь у підготовчому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

  6. Копію ухвали направити сторонам (боржнику), органу державної виконавчої служби, державному реєстратору за місцезнаходженням боржника, органу з питань банкрутства.

8.Ухвала набрала законної сили  з моменту її прийняття та оскарженню не підлягає.

 

         Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua

 

 

Електронний варіант судового рішення в мережі Інтернет за адресою: 

 

 https://reyestr.court.gov.ua/Review/116086285