flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відповідача у справі №905/1603/23: Управління освіти Торецької міської військо-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області, м.Торецьк, Донецька область

12 грудня 2023, 16:33

за позовною заявою: Товариства з обмеженою відповідальністю "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України", м.Київ

до відповідача: Управління освіти Торецької міської військо-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області, м.Торецьк, Донецька область

про стягнення 71015,22грн.

 

 

Суддя              М.О. Лейба

 

Ухвалою від 11.12.2023 постановлено:

 

1.Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №905/1603/23 за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

2.Встановити відповідачу строк для подання до суду, через електронний кабінет, відзиву на позов із урахуванням вимог статей 165, 251 ГПК України протягом 15 днів з дня отримання даної ухвали.

  1. Встановити позивачу строк для подання до суду, через електронний кабінет, відповіді на відзив із урахуванням вимог статті 167 ГПК України протягом 15 днів з дня отримання відзиву.

4.Встановити відповідачу строк для надання заперечень, через електронний кабінет, із урахуванням вимог статті 167 ГПК України, протягом 15 днів з дня отримання відповіді на відзив.

5.Роз`яснити учасникам справи, що клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати в строк для подання відзиву, а позивач - не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву.

6.Роз’яснити відповідачу, що в разі ненадання у встановлений судом строк без поважних причин відзиву, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

7.Суд повідомляє відповідача про обов`язок зареєструвати свій електронний кабінет та про можливість ознайомлення з матеріалами справи через ЄСІТС або її окрему підсистему (модуль), що забезпечує обмін документами.           

Інформацію щодо руху справи також можна отримати на інформаційному сайті http://www.reyestr.court.gov.ua, веб-порталі “Судова влада України” (dn.arbitr.gov.ua).

Ухвала набрала законної сили 11.12.2023 та оскарженню не підлягає.  

                             

 

 

Електронний варіант судового рішення в мережі Інтернет за адресою: 

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/115540114