flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: УВД ФСС України в Донецькій області в особі Шахтарського відділення, Жукова О.В., Можаєва Н.І. ДП «Шахтарськантрацит» м. Шахтарськ (справа № 5/119б)

06 грудня 2023, 14:44

Ухвалою від 20.11.2023

  1. Клопотання Головного управління ДПС у Донецькій області про продовження терміну виконання зобов’язань встановлених ухвалою господарського суду Донецької області, задовольнити.

Надати  Головному управлінню ДПС у Донецькій області строк для виконання вимог ухвали суду до 01.01.2024.

  1. Відкласти судове засідання у справі №5/119б про банкрутство Вугледобувного підприємства Товариства з обмеженою відповідальністю „Фірма „Карбон” на 03.01.2024 року о 10:40 год. зал судового засідання № 412

  2. Зобов’язати Головне управління ДПС у Донецькій області (ЄДРПОУ ВП 44070187) як відокремлений підрозділ Державної податкової служби України та Державну податкову служби України (04053, м. Київ, Львівська площа, б.8, код ЄДРПОУ 43005393), Головне управління Пенсійного фонду України в Львівській області виконати вимоги ухвали суду від 25.10.2023.

  3. Запропонувати кредиторам у справі про банкрутство №5/119б розглянути питання щодо заміни ліквідатора. У разі наявності підстав, надати суду клопотанням про відсторонення арбітражного керуючого від виконання повноважень ліквідатора разом із кандидатурою нового арбітражного керуючого.

  4. Повторно зобов’язати ліквідатора у справі №5/119б арбітражного керуючого Лєснікова Є.Є. надати господарському суду наявні документи:

- відомості щодо юридичних чи фізичних осіб які визнані кредиторами Вугледобувного підприємства Товариства з обмеженою відповідальністю „Фірма „Карбон” - їх найменування (для юридичних осіб) або ім'я (прізвище, ім'я та по батькові за його наявності для фізичних осіб), їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання (для фізичних осіб); ідентифікаційні коди суб'єкта господарської діяльності за їх наявності (для юридичних осіб) або реєстраційний номер облікової картки фізичної особи-платника податків за його наявності, - якщо відповідні дані відомі; засоби зв'язку осіб, які брали участь у судовому процесі (телефон, факс, засоби електронного зв'язку тощо), - якщо вони відомі;

- реєстр вимог кредиторів;

- документи, що направлялися до господарського суду Донецької області, та кредиторам, які свідчать про визнання боржником вимог кредиторів, з моменту порушення справи про банкрутство.

Повторно зобов`язати ліквідатора у справі №5/119б арбітражного керуючого Лєснікова Є.Є.:

- повідомити господарський суд про дату, коли комітету кредиторів подавався останній ліквідатора звіт про свою діяльність;

- подати комітету кредиторів та господарському суду до 28.12.2023 звіт про свою діяльність, інформацію про фінансовий стан і майно банкрута на день відкриття ліквідаційної процедури та під час проведення ліквідаційної процедури, про використання коштів банкрута, інформацію про  отримання оплати послуг арбітражного керуючого за проведення ліквідаційної процедури банкрута, а також іншу інформацію на вимогу комітету кредиторів.

  1. Повторно зобов’язати кредиторів надати господарському суду до 01.01.2024 свої пропозиції щодо можливості здійснення подальшої судової процедури ліквідації у справі №5/119б про банкрутство Вугледобувного підприємства Товариства з обмеженою відповідальністю „Фірма „Карбон” та повідомити суд про розмір основної грошової винагороди арбітражного керуючого, порядок, спосіб та джерела оплати послуг арбітражного керуючого за виконання послуг ліквідатора у справі №5/119б.

Повідомити сторін, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді через особистий кабінет в системі “Електронний суд”. Вхід до системи "Електронний суд" https://id.court.gov.ua/.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає. 

 

за заявою кредитора (заявника) Управління Пенсійного фонду України в м. Шахтарську до боржника Вугледобувного підприємства Товариства з обмеженою відповідальністю “Фірма “Карбон” (код ЄДРПОУ 19381513) м. Шахтарськ  про банкрутство

Суддя Зекунов Е.В.

 

 (Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області за адресою: 61022, м.Харків, пр.Науки, 5, каб. 412 .)

Електронний варіант ухвали/рішення в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/115370395