flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю “АЛЬФАМАШ”, м.Краматорськ Донецької області По справі 905/933/21

04 грудня 2023, 14:26

Ухвалою від 28.11.2023 суд постановив закрити підготовче провадження та призначити розгляд справи по суті на 21.12.2023 року о 11:00 год. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області за адресою: м.Харків, пр-т Науки, 5, каб  № 309.

Явка представників учасників справи у засідання суду не є обов`язковою.

Звернути увагу учасників справи на те, що судові засідання за особистої участі учасників судового процесу не проводяться, доступ до приміщення суду обмежений, участь у судовому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції у порядку, передбаченому ст. 197 ГПК України, та відбудеться лише за умови наявності об'єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Звернути увагу відповідача, що з 18 жовтня 2023 року введений в дію Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обов`язкової реєстрації та використання електронних кабінетів в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами" від 29.06.2023 №3200-IX.

Згідно інформації, яка міститься в системі «Діловодство спеціалізованого суду», ТОВ “АЛЬФАМАШ” не зареєстрував власний електронний кабінет в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі.

З огляду на викладене, суд вказує про обов'язок вказаного товариства в силу приписів ч. 6 ст.6 ГПК України зареєструвати власний електронний кабінет в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами.

Суд доводить до відома учасників справи, що за приписами ч.7 ст.6 ГПК України особі, яка зареєструвала електронний кабінет в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), суд вручає будь-які документи у справах, в яких така особа бере участь, виключно в електронній формі шляхом їх направлення до електронного кабінету.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

Електронний варіант наказу в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/115268293