flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відповідача у справі №905/1443/23: Приватного акціонерного товариства “Авдіївський коксохімічний завод”, м.Авдіївка, Донецька область

15 листопада 2023, 15:26

за позовною заявою: Товариства з обмеженою відповідальністю “Альтем”, м.Київ

до  Приватного акціонерного товариства “Авдіївський коксохімічний завод”, м.Авдіївка, Донецька область

про стягнення 978774,00грн.

 

 

Суддя              М.О. Лейба

 

Ухвалою від 14.11.2023 постановлено:

 

1.Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №905/1443/23 за правилами загального позовного провадження.

2.Підготовче засідання призначити на 05.12.2023 о 12:45год., яке відбудеться у приміщенні суду за адресою: м.Харків, проспект Науки, 5, каб.(зал судового засідання) №105.                                 

3.Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позов із урахуванням вимог статтей 178 ГПК України протягом 15 днів з дня отримання цієї ухвали. Докази надіслання копії відзиву та доданих до нього документів позивачу надати до суду.

4.Встановити позивачу строк для подання відповіді на відзив, із урахуванням вимог статті 166 ГПК України, протягом 15 днів з дня отримання відзиву.

5.Запропонувати сторонам за наявності додаткових доказів у справі - надати їх суду до дати підготовчого засідання разом з доказами направлення копій вказаних доказів іншій стороні.

6.Роз’яснити відповідачу, що в разі ненадання у встановлений судом строк без поважних причин відзивів, письмових пояснень суд вирішує справу за наявними матеріалами.

7.Повідомити сторін про місце, час та дату засідання суду. Явка представників сторін у підготовче засідання не є обов’язковою. Неявка представників сторін не перешкоджає розгляду справи.

  1. З урахуванням введення в Україні воєнного стану повідомити про право учасників справи подати заяву про розгляд справи за їх відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 ГПК України.

9.Повідомити учасників справи, що заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду (inbox@dn.arbitr.gov.ua) або через особистий кабінет в системі Електронний суд”.

10.Повідомити, що участь у підготовчому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення попереднього засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

11.Направлення даної ухвали учасникам справи здійснювати шляхом електронного листування, іншими наявними альтернативними засобами зв’язку, в тому числі шляхом розміщення відповідного оголошення на веб-порталі судової влади України на офіційному веб-сайті Господарського суду Донецької області у рубриці "Повідомлення для учасників процесу" розділу "Інше".

Ухвала набрала законної сили 14.11.2023 та оскарженню непідлягає.

          Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.                                                                                                           

 

Електронний варіант судового рішення в мережі Інтернет за адресою: 

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/114895216