flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги боржника у справі №905/1224/17: Товариства з обмеженою відповідальністю "Хлібсервіс", м.Донецьк

31 жовтня 2023, 15:41

за  заявою ініціюючого кредитора (заявника): Акціонерного товариства “Міжнародний резервний банк”, м.Київ

до боржника: Товариство з обмеженою відповідальністю "Хлібсервіс", м.Донецьк

про банкрутство

 

 

Суддя              М.О. Лейба

 

Ухвалою від 30.10.2023 постановлено:

 

Призначити розгляд справи в судовому засіданні 21.11.2023 об 11:00год., яке відбудеться в приміщенні суду за адресою: м.Харків, поспект Науки, 5, каб. №413.

Комітету кредиторів до дати судового засідання надати суду письмову позицію щодо кандидатури арбітражного керуючого Петросяна А.С. на участь у справі в якості ліквідатора боржника.

Явка представників сторін у засідання суду не є обов'язковою. Неявка представників сторін не перешкоджає розгляду справи.

З урахуванням введення в Україні воєнного стану повідомити про право учасників справи подати заяи про розгляд справи за їх відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 ГПК України.

Повідомити учасників справи, що заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду (inbox@dn.arbitr.gov.ua) або особистий кабінет в системі Електронний суд”.

Повідомити, що участь у судовому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції за їх заявою/клопотанням, поданими в порядку статті 197 ГПК України, та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Ухвала набрала законної сили з моменту її прийняття 30.10.2023 та оскарженню не підлягає.

 

 

Електронний варіант судового рішення в мережі Інтернет за адресою: 

 

https://reyestr.court.gov.ua/Review/114526390