flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: УВД ФСС України в Донецькій області в особі Шахтарського відділення, Жукова О.В., Можаєва Н.І. ДП «Шахтарськантрацит» м. Шахтарськ (справа № 5/119б)

30 жовтня 2023, 15:17

Ухвалою від 25.10.2023

  1. Судове засідання у справі №5/119б про банкрутство Вугледобувного підприємства Товариства з обмеженою відповідальністю „Фірма „Карбон” призначити на 20.11.2023 об 11:30., каб.412.

  2. Зобов’язати Головне управління ДПС у Донецькій області (ЄДРПОУ ВП 44070187) як відокремлений підрозділ Державної податкової служби України та Державну податкову служби України (04053, м. Київ, Львівська площа, б.8, код ЄДРПОУ 43005393), Головне управління Пенсійного фонду України в Львівській області надати суду до 15.11.2023 свої пропозиції щодо можливості здійснення подальшої судової процедури ліквідації у справі №5/119б про банкрутство Вугледобувного підприємства Товариства з обмеженою відповідальністю „Фірма „Карбон”.

  3. Зобов’язати ліквідатора у справі №5/119б про банкрутство Вугледобувного підприємства Товариства з обмеженою відповідальністю „Фірма „Карбон” арбітражного керуючого Лєснікова Є.Є. надати господарському суду наявні документи:

- відомості щодо юридичних чи фізичних осіб які визнані кредиторами Вугледобувного підприємства Товариства з обмеженою відповідальністю „Фірма „Карбон” - їх найменування (для юридичних осіб) або ім'я (прізвище, ім'я та по батькові за його наявності для фізичних осіб), їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання (для фізичних осіб); ідентифікаційні коди суб'єкта господарської діяльності за їх наявності (для юридичних осіб) або реєстраційний номер облікової картки фізичної особи-платника податків за його наявності, - якщо відповідні дані відомі; засоби зв'язку осіб, які брали участь у судовому процесі (телефон, факс, засоби електронного зв'язку тощо), - якщо вони відомі;

- реєстр вимог кредиторів;

- документи, що направлялися до господарського суду Донецької області, та кредиторам, які свідчать про визнання боржником вимог кредиторів, з моменту порушення справи про банкрутство.

Зобов`язати ліквідатора у справі №5/119б про банкрутство Вугледобувного підприємства Товариства з обмеженою відповідальністю „Фірма „Карбон” арбітражного керуючого Лєснікова Є.Є.:

- повідомити господарський суд про дату, коли комітету кредиторів подавався останній ліквідатора звіт про свою діяльність;

- подати комітету кредиторів та господарському суду до 12.11.2023 звіт про свою діяльність, інформацію про фінансовий стан і майно банкрута на день відкриття ліквідаційної процедури та під час проведення ліквідаційної процедури, про використання коштів банкрута, інформацію про  отримання оплати послуг арбітражного керуючого за проведення ліквідаційної процедури банкрута, а також іншу інформацію на вимогу комітету кредиторів.

  1.           Зобов’язати кредиторів та голову комітету кредиторів надати господарському суду до 15.11.2023 свої пропозиції щодо можливості здійснення подальшої судової процедури ліквідації у справі №5/119б про банкрутство Вугледобувного підприємства Товариства з обмеженою відповідальністю „Фірма „Карбон”.

  2.           Зобов`язати кредиторів у справі про банкрутство №5/119б до 15.11.2023 повідомити суд про розмір основної грошової винагороди арбітражного керуючого, порядок, спосіб та джерела оплати послуг арбітражного керуючого за виконання послуг ліквідатора Вугледобувного підприємства Товариства з обмеженою відповідальністю „Фірма „Карбон”.

  3.           Витребувати від Міністерства юстиції України (вул. Архітектора Городецького, буд. 13, м. Київ, 01001; callcentre@minjust.gov.ua; themis@minjust.gov.ua) інформацію щодо дії свідоцтва №824 від 21.05.2013 про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого Лєснікова Є.Є. та його контактні дані  (адреса, контактний телефон, електронна пошта тощо).

          Зазначену інформацію або обґрунтовані письмові пояснення щодо неможливості подачі такої інформації надати суду у найкоротший термін, але не пізніше 18.11.2023 (включно).

          У разі надіслання відповідної інформації до суду засобами поштового зв`язку, попередньо направити копії зазначених документів на електронну пошту на е-mail: inbox@dn.arbitr.gov.ua (з обов’язковим підписанням кваліфікованим електронним підписом).

за заявою кредитора (заявника) Управління Пенсійного фонду України в м. Шахтарську до боржника Вугледобувного підприємства Товариства з обмеженою відповідальністю “Фірма “Карбон” (код ЄДРПОУ 19381513) м. Шахтарськ  про банкрутство

Суддя Зекунов Е.В.

 

 (Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області за адресою: 61022, м.Харків, пр.Науки, 5, каб. 412 .)

Електронний варіант ухвали/рішення в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/114417455