flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: Публічного акціонерного товариства "ШАХТА ІМЕНІ О.Ф. ЗАСЯДЬКА") (справа № 905/1234/23)

29 вересня 2023, 15:22

Ухвалою від 28.09.2023

1.Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №905/1234/23.

2.Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

3.Підготовче засідання призначити на  30.10.2023 року об 11:00 год., яке відбудеться у приміщенні суду, зал судового засідання № 412.                                     

4.Повідомити учасників справи про дату, час та місце проведення підготовчого засідання.

5.Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позов та доказів, на яких ґрунтуються його заперечення – протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення йому цієї ухвали. Попередити відповідача, що у разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.  

6.Повідомити, що учасники справи мають право подати до суду: позивач - відповідь на відзив, якщо такий буде подано,  - протягом 5 днів з дня його отримання; а відповідач - заперечення на відповідь позивача на відзив, якщо такі будуть подані, - протягом 5 днів з дня їх отримання.

7.Повідомити учасників справи, що відзив на позовну заяву (відзив), відповідь на відзив, заперечення та пояснення повинні відповідати вимогам частин третьої – шостої статті 165 Господарського процесуального кодексу України. Копії відзиву відповідача на позов, відповіді позивача на відзив, заперечень відповідача на відповідь та доданих до них документів повинні бути надіслані учасникам справи одночасно з їх направленням до суду.

  1. Роз`яснити, що відповідно до положень ст.197 ГПК України учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

9.Повідомити сторін, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань,    клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду inbox@dn.arbitr.gov.ua або через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

10.Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні поштові адреси учасників справи.

Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.            

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "ДОНУРЛОГІСТИК" м.Київ (електронна адреса: donurlogtov@gmail.com,  43401036@mail.gov.ua)

до відповідача Публічного акціонерного товариства  "ШАХТА ІМЕНІ О.Ф. ЗАСЯДЬКА" м.Авдіївка, Донецька область (електронна адреса: info@zasyadko.net, 00174846@mail.gov.ua)

про стягнення 3 289 799,99 грн,-

Суддя Зекунов Е.В.

 

 (Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області за адресою: 61022, м.Харків, пр.Науки, 5, каб. 412 .)

Електронний варіант ухвали/рішення в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/113792801