flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "АВДІЇВСЬКИЙ КОКСОХІМІЧНИЙ ЗАВОД" (ЄДРПОУ 00191075) (справа № 905/1260/23)

22 вересня 2023, 15:43

Ухвалою від 18.09.2023

Прийняти  позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №905/1260/23.

  1. Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

  2. Підготовче засідання призначити на 23.10.2023 року об 11:30 год., яке відбудеться у приміщенні суду, зал судового засідання № 412.

  3. Повідомити учасників справи про дату, час та місце проведення підготовчого засідання.

  4. Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позов із урахуванням вимог ст.165 ГПК України протягом 15 днів з дня отримання цієї ухвали. Копію відзиву та доданих до нього документів одночасно надіслати (надати) позивачу. Докази направлення (надання) позивачу відзиву і доданих до нього документів надати суду одночасно з відзивом.

  5. Повідомити учасників справи, що відзив на позовну заяву (відзив), відповідь на відзив, заперечення та пояснення повинні відповідати вимогам частин третьої - шостої статті 165 Господарського процесуального кодексу України. Копії відзиву відповідача на позов, відповіді позивача на відзив, заперечень відповідача на відповідь та доданих до них документів повинні бути надіслані учасникам справи одночасно з їх направленням до суду.

  6. Роз`яснити учасникам справи право подати заяву про розгляд справи за відсутності їх представників.

  7. Запропонувати сторонам надати інформацію щодо актуальних засобів зв`язку, які може використовувати суд з метою їх повідомлення про рух справи, крім тих, інформація щодо яких наведена у позовній заяві.

  8. Повідомити сторін, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі “Електронний суд”. Вхід до системи "Електронний суд" https://id.court.gov.ua/.

  9. Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

  10. Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси учасників справи та або/ телефонограмою

  11. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

позовної заяви ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО "ТРАНСВУГІЛЛЯ" (електронна пошта: rolikon@ukr.net, office@bpartners.group)

до відповідача ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "АВДІЇВСЬКИЙ КОКСОХІМІЧНИЙ ЗАВОД" (ЄДРПОУ 00191075) (електронна пошта: root@akhz.com.ua)

про стягнення заборгованості за договором поставки в загальному розмірі 3 417 481,00грн., -

-

Суддя Зекунов Е.В.

 

 (Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області за адресою: 61022, м.Харків, пр.Науки, 5, каб. 412 .)

Електронний варіант ухвали/рішення в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/1136223620