flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Російської Федерації, в особі Міністерства юстиції Російської Федерації

14 серпня 2023, 15:45

Позивач: Приватне підприємство “Бель” (місцезнаходження: 04210, Київ, Оболонська набережна, будинок 19, корпус 1; ідентифікаційний код 24067799; електронна пошта: orestbumba@gmail.com, buh@bel.dn.ua)

          до відповідача: Російської Федерації, в особі Міністерства юстиції Російської Федерації (119991, м.Москва, вул. Житня, буд. 14, будівля, 1, електронна пошта: info@minjust.gov.ru)

          предмет позову: відшкодування збитків у розмірі 41908241,79 грн

 

Справа № 905/799/22

 

Ухвалою від 02.08.2023р.  вирішено:

1.Відкласти розгляд справи на 07.09.2023 року о 14:45 год. зал судового засідання № 322

2.Повідомити альтернативними засобами повідомлення сторін про призначене підготовче засідання.

  1. Позивачу надати суду додаткові письмові пояснення та докази в обґрунтування позовних вимог до дати підготовчого засідання та розгорнутий   розрахунок     суми   збитків, які заявлені до   стягнення, з   урахуванням   всіх   наданих   доказів   (первинних бухгалтерських документів) по   справі.

  2. Явка учасників справи  є обов’язковою.

  3. Повідомити учасників справи, що участь у судовому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції, у порядку, передбаченому ст. 197 Господарського процесуального кодексу України, та відбудеться лише за умови наявності об'єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області         

          Роз`яснити учасникам справи, що в умовах дії режиму воєнного стану, з міркувань безпеки та враховуючи приписи ст.3 Конституції України, судове засідання може бути перенесене на іншу дату, про що сторони будуть повідомлені.

          Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді через особистий кабінет в системі “Електронний суд” або електронною поштою на е-mail: inbox@dn.arbitr.gov.ua (з обов’язковим підписанням всіх документів кваліфікованим електронним підписом).

          Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси учасників справи та або/ телефонограмою та/або оголошенням на сайті господарського суду Донецької області. Інформацію щодо роботи суду можна отримати на сторінці суду на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.uа

Ухвала набирає законної сили з момента проголошення та оскарженню не підлягає.       

 

Суддя Зельман Ю.С.

Електронний варіант рішення  в мережі Інтернет за адресою:    https://reyestr.court.gov.ua/Review/112685797