flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Управління з розвитку міського господарства Авдіївської міської військової цивільної адміністрації Покровського району Донецької області, м.Авдіївка

10 серпня 2023, 15:57

Справа №905/491/23

за позовом Приватного підприємства «Юг-Сервіс», м.Марїнка

до відповідача Управління з розвитку міського господарства Авдіївської міської військової цивільної адміністрації Покровського району Донецької області, м.Авдіївка

про визнання зобов’язання припиненим,

 

Суддя: Кучерява О.О.

 

Ухвалою суду про відкладення підготовчого засідання від 27.07.2023 постановлено:

  1. Продовжити строк підготовчого провадження, застосувавши ч.1 ст.6 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод.

  2. Відкласти підготовче засідання на 31.08.2023 об 11:00 год., яке відбудеться у приміщенні суду за адресою: м.Харків, пр-т Науки, 5,  зал судового засідання № 307.

Повідомити учасників справи про дату та час проведення судового засідання.

Явка учасників справи, їх представників у судове засідання не є обов’язковою.

  1. Звернути увагу на те, що в умовах дії на території України воєнного стану та з урахуванням рішення зборів суддів Господарського суду Донецької області №2 від 13.06.2022, спільного розпорядження голови суду та керівника апарату суду від 25.05.2023 № 6-р, положень ст. 3 Конституції України, зокрема:

-   доступ учасників справи до приміщення суду є обмеженим;

- участь представників учасників справи у підготовчому засіданні можлива виключно в режимі відеоконференції (з попереднім поданням відповідної заяви в порядку ст. 197 Господарського процесуального кодексу України);

- проведення підготовчого засідання у призначені дату та час буде залежати від реальної поточної ситуації у країні, зокрема, у м. Харкові, та у випадку виникнення об’єктивних обставин, які унеможливлять його проведення, розгляд справи може бути відкладений.

  1. Повідомити учасників справи, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, можуть бути подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

Інформацію по справі, що розглядається, можна отримати на сторінці Господарського суду Донецької області на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою://dn.arbitr.gov.ua.   

 

Електронний варіант ухвали суду в мережі Інтернет за адресою:

https://reyestr.court.gov.ua/Review/112663127