flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Виконуючого обов’язків керівника Волноваської місцевої прокуратури, м.Волноваха в інтересах держави в особі Вугледарської міської військової адміністрації Волноваського району Донецької області, м. Вугледар

08 серпня 2023, 16:13

Справа №905/1325/20

за скаргою: б/н від 13.07.2023р. Приватного акціонерного товариства «Великоанадольський вогнетривкий комбінат» на дії державного виконавця Галицького відділу виконавчої служби у місті Львові Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у справі:

за позовом: Виконуючого обов’язків керівника Волноваської місцевої прокуратури, м.Волноваха в інтересах держави в особі Вугледарської міської військової адміністрації Волноваського району Донецької області, м. Вугледар

до відповідача: Приватного акціонерного товариства «Великоанадольський вогнетривкий комбінат», смт Володимирівка

 

за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача: Донецької обласної державної адміністрації, м.Краматорськ

 

про зобов’язання повернути земельну ділянку

 

Суддя: Паляниця Ю.О.

 

Ухвалою суду від 02.08.2023р. постановлено:

Клопотання, викладене у прохальній частині скарги б/н від 13.07.2023р. Приватного акціонерного товариства «Великоанадольський вогнетривкий комбінат», про поновлення строку на подання скарги – задовольнити.

Поновити строк на подання скарги б/н від 13.07.2023р. Приватного акціонерного товариства «Великоанадольський вогнетривкий комбінат».

Призначити до розгляду скаргу в судовому засіданні на 24.08.2023р. об 11:00 год. (зал №105).  

Запропонувати позивачу (стягувачу), державному виконавцю надати відзиви на скаргу в строк до 24.08.2023р. з доказами надіслання (вручення) їх іншим учасникам судового процесу.

Присутність прокурора, сторін, третьої особи та державного виконавця у судовому засіданні є не обов`язковою (ч.2 ст.120 Господарського процесуального кодексу України).

Участь у судовому засіданні можлива для прокурора, сторін, третьої особи та державного виконавця виключно в режимі відеоконференції (за умови попереднього подання відповідної заяви в порядку норм ст.197 Господарського процесуального кодексу України).

Звернути увагу учасників розгляду скарги на те, що проведення судового засідання у призначені дату та час буде залежати від реальної поточної ситуації у країні і місті Харкові та можливе виключно за наявності відносно безпечних умов для проведення такого засідання (перебування суддів, працівників суду за адресою суду).

Звернути увагу учасників розгляду скарги, що всі копії документів, що додаються до матеріалів справи та довіреності представників сторін повинні бути належним чином засвідчені відповідно до вимог п.2 ст.91 Господарського процесуального кодексу України. Крім того, п.5.26 «Уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів» (ДСТУ 4163-2020) передбачено, що відмітка про засвідчення копії документа складається з таких елементів: слів «Згідно з оригіналом» (без лапок), найменування посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її власного імені та прізвища, дати засвідчення копії.

Заяви, клопотання тощо, можуть бути подані засобами електронного зв`язку з використанням програми «Електронний суд» (за умови відповідної реєстрації в системі) або шляхом скерування їх (з засвідченням електронним цифровим підписом уповноваженої особи) на електронну адресу господарського суду Донецької області inbox@dn.arbitr.gov.ua.

Довести до відома учасників розгляду скарги, що у зв`язку з недостатніми бюджетними призначеннями на 2023 рік та обмеженістю знаків поштової оплати (поштових марок), повідомлення учасників розгляду скарги про рух справи буде здійснюватись переважно альтернативними способами (направлення процесуальних документів на повідомлені сторонами адреси електронної пошти, оформленням телефонограм, розміщенням оголошень на офіційному веб-сайті судової влади України тощо).засвідчення копії.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою:  

https://reyestr.court.gov.ua/Review/112633664