flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників справи №905/473/16: Публічного акціонерного товариство “Комерційний банк “Південкомбанк” в особі уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію Публічного акціонерного товариства “Комерційний банк “Південкомб

03 серпня 2023, 15:46

По справі №905/473/16

за заявою Шомана Сергія Володимировича

про скасування тимчасового обмеження у праві виїзду за межі України

 

стягувач: Публічне акціонерне товариство “Комерційний банк “Південкомбанк” в особі уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію Публічного акціонерного товариства “Комерційний банк “Південкомбанк” Штогріної І.В., м. Донецьк,

боржник 1: Товариство з обмеженою відповідальністю “Фірма “ДІНО”

боржник 2: Шоман Сергій Володимирович

про стягнення за виконавчим документом, виданим на примусове виконання рішення третейського суду

 

Ухвалою від 24.07.2023 вирішено:

 Поновити Шоману Сергію Володимировичу строк на подання скарги б/н від 17.07.2023 на дії державного виконавця та прийняти скаргу до розгляду.

Призначити до розгляду скаргу в судовому засіданні на 16.08.2023 о 12:00 год. (приміщення суду, зал.№  318).

Зобов'язати стягувача, державного виконавця в строк до 07.08.2023 надати відзив на скаргу, з доказами надіслання його копії іншим учасникам судового процесу.

Витребувати у Відділу примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у місті Києві та Київській області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) матеріали виконавчого провадження № 50524586.

Роз`яснити сторонам їх право подавати до суду заяви про розгляд справи в їхній відсутності за наявними матеріалами в порядку частини третьої статті 196 ГПК України.

Повідомити, що участь у судовому засіданні можлива для учасників справи виключно в режимі відеоконференції та відбудеться лише за умови наявності об`єктивних обставин, які забезпечать безпеку проведення судового засідання у приміщенні Господарського суду Донецької області.

Заяви, клопотання тощо, можуть бути подані засобами електронного зв`язку з використанням програми «Електронний суд» (за умови відповідної реєстрації в системі) або шляхом скерування їх (з засвідченням електронним цифровим підписом уповноваженої особи) на електронну адресу господарського суду Донецької області inbox@dn.arbitr.gov.ua.

Ухвала набрала законної з моменту її підписання – 24.07.2023 та не підлягає оскарженню.

 

Суддя Н.В. Величко

Електронний варіант ухвал в мережі Інтернет за адресою:

            https://reyestr.court.gov.ua/Review/112368567