flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги: Фізичної особи - підприємця ГЛІБОВА МИКОЛИ ЄВГЕНОВИЧА м. Маріуполь Донецької області (справа № 905/968/23)

25 липня 2023, 16:09

Ухвалою від 24.07.2023

1.Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі №905/968/23.

  1. Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

  2. Підготовче засідання призначити на 28.08.2023 року об 11:00 год., яке відбудеться у приміщенні суду, зал судового засідання № 412                                     

  3. Повідомити учасників справи про дату, час та місце проведення підготовчого засідання.

  4. Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позов із урахуванням вимог ст.165 ГПК України протягом 15 днів з дня отримання цієї ухвали. Копію відзиву та доданих до нього документів одночасно надіслати (надати) позивачу. Докази направлення (надання) позивачу відзиву і доданих до нього документів надати суду одночасно з відзивом.

  5. Повідомити учасників справи, що відзив на позовну заяву (відзив), відповідь на відзив, заперечення та пояснення повинні відповідати вимогам частин третьої - шостої статті 165 Господарського процесуального кодексу України. Копії відзиву відповідача на позов, відповіді позивача на відзив, заперечень відповідача на відповідь та доданих до них документів повинні бути надіслані учасникам справи одночасно з їх направленням до суду.

  6. Витребувати у Міністерства соціальної політики України (01601, м.Київ вул.Еспланадна, 8/10; засоби електронного зв`язку: info@mlsp.gov.ua), у строк протягом п`яти днів з моменту отримання цієї ухвали, відомості про реєстрацію у якості внутрішньо  переміщеної особи:

- ГЛІБОВ МИКОЛА ЄВГЕНОВИЧ (87500, ДОНЕЦЬКА ОБЛ., МІСТО МАРІУПОЛЬ, ВУЛИЦЯ АРТЕМА, БУДИНОК 56, КВАРТИРА 21; реєстраційний номер облікової картки платника, податків – 3234303685)

та за умови наявності такої реєстрації на момент отримання цієї ухвали надати Господарському суду Донецької області відомості про фактичне місце проживання такої особи, адреси за якими може вестися офіційне листування або вручення офіційної кореспонденції та номер телефону.

У разі, коли реєстрація таких осіб відбудеться після надання відповіді станом на момент отримання цієї ухвали, повідомити суду витребувані персональні дані невідкладно після такої реєстрації.

Зобов`язати Міністерство соціальної політики України надати витребувані судом відомості на електрону адресу Господарського суду Донецької області (inbox@dn.arbitr.gov.ua), засвідчену електронним цифровим підписом у встановленому законом порядку.

  1. Роз`яснити учасникам справи право подати заяву про розгляд справи за відсутності їх представників.

  2. Запропонувати сторонам надати інформацію щодо актуальних засобів зв`язку, які може використовувати суд з метою їх повідомлення про рух справи, крім тих, інформація щодо яких наведена у позовній заяві.

  3. Повідомити сторони, що у зв’язку із запровадженням на території України воєнного стану, на підставі рекомендацій Ради суддів України, з метою недопущення випадків загрози життю, здоров’ю та безпеці відвідувачів і працівників суду, у відповідності до розпорядження керівництва суду, доступ до приміщення суду тимчасово обмежено та запропоновано дистанційне спілкування шляхом електронного та поштового листування, судові засідання за особистої участі учасників судового процесу не проводяться

  4. Повідомити сторін, що заяви по суті справи, заяви з процесуальних питань, клопотання, пояснення, додаткові письмові докази, висновки експертів, можуть бути ними подані в електронному вигляді на електронну пошту суду або через особистий кабінет в системі «Електронний суд». Вхід до системи "Електронний суд" https://id.court.gov.ua/.

  5. Інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://dn.arbitr.gov.ua.

  6. Направлення даної ухвали здійснювати шляхом електронного листування на електронні адреси учасників справи та або/ телефонограмою

  7. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.  

 

позовної заяви Акціонерного товариства Комерційний банк «Приватбанк»  (електронна пошта: 14360570@mail.gov.ua )

до відповідача Фізичної особи - підприємця ГЛІБОВА МИКОЛИ ЄВГЕНОВИЧА (РНОКПП 3234303685)  (електронна пошта: KOLYAGLEBOV1@gmail.com  )

про стягнення 504 932,11 грн, а саме, заборгованості за тілом кредиту у розмірі 235 746,11грн., заборгованості за процентами в сумі 33 439,89 грн., заборгованості в порядку регресу за сплаченою гарантією у розмірі 235 746,11 грн., -

Суддя Зекунов Е.В.

 

 (Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Донецької області за адресою: 61022, м.Харків, пр.Науки, 5, каб. 412 .)

Електронний варіант ухвали/рішення в мережі Інтернет за адресою:  https://reyestr.court.gov.ua/Review/112368594